Training Camp Portugal

Training Camp 27 april-4 maj 2024: Träningsmix & Kampsport för alla

träningsmix & Kampsport för alla, 27 april-4 maj!

Gör dig redo för en energifylld träningsvecka med särskilt fokus på kampsport och en variation av andra roliga träningsformer!

Här får du möjligheten att utforska din styrka med kampsportsträning! Träna styrka, smidighet och självförtroende med våra engagerade instruktörer. Utöver detta kan du förvänta dig en rejäl träningsmix med allt ifrån yoga, dans och rörlighet till löpning, styrketräning och högintensiv träning. 

Det finns något för alla. Vi upplever även det vackra bergspasset, och naturligtvis blir det en och annan välförtjänt gemensam After Work-out i solen med valfri svalkande dryck.

För den rastlöse finns dessutom utrustning i form av padel- och tennisrack, golfbagar, våtdräkter, rullskidor och racercyklar mm. till utlåning helt gratis (cykel kostar 10 euro per dag). 

Vi är glada att presentera vårt senaste tillägg till aktivitetsprogrammet – Kustpasset! Det är det perfekta äventyret för dig som älskar naturen och utmanande terräng. Inspirerat av det populära Bergspasset, tar Kustpasset dig med på spännande vandringar och löprundor längs Seven Hanging Valleys Trail!

Det som gör Kustpasset unikt är de oändligt vackra vyerna som möter dig längs vägen. Dramatiska klippformationer, kuperade stigar och milsvid utsikt över landskapet gör denna trail till en visuell fest för dina sinnen! Med varierande höjdskillnader och kuperade stigar tar vi dig genom en trail som testar dina färdigheter och ger en känsla av prestation.

Under denna vecka planeras genomförandet av Kustpasset istället för Bergspasset – förutsatt att väderförhållandena tillåter det.

Ledarstaben

Varje pass leds av vår eminenta ledarstab. Det är här vi på Springtime har vår största styrka. Våra ledare ser till att inspirera och motivera dig! De är välutbildade och har lång erfarenhet av att leda och utveckla. Ta chansen och prata med dem och få tips och råd! Vårt mål är att du kommer hem både friskare, starkare och gladare.

Ledarna kommer att löpande presenteras nedan allt eftersom de blir klara för veckan.

Varmt välkommen!

Instruktörer på plats

 • Patrik Asplund

 • Linda Wering

 • Majoren

 • Vilmer Knutsson

 • Malin Olofsson

 • Anna Lindh

 • Helena Fransson

 • Stina Berg

 • Carina Kristiansen

 • Trine Jansen

 • Ingvar Lundkvist

 • Josefine Berg Bring

 • Mitcho Batalov

 • Michael Johansson

 • Hans-Olov Castergren

Training Camp 16-23 mars 2024: Löparvecka – Allt om löpning

Hitta löparglädjen på våran populära löparvecka tillsammans med våra duktiga coacher. Vi har anpassade fartgrupper för alla! Träna och njut av Monte Gordo under en vecka fylld av löpning och äventyr. ...
FRÅN 15 995 SEK

Training Camp 30 mars-6 april 2024: Familjeveckan

Ta med familjen på ett fartfyllt påsklov! Här samlas hela familjen och har roligt tillsammans med sol, bad, träning, lek, dans, spring och bus. Träningsglädjen är total och det kokar av aktivitet och ...
FRÅN 15 995 SEK

Training Camp 6-13 april 2024: Fullt ös med bredd

Varmt välkommen på en fartfylld vecka med träningsinspiration i alla dess former. Här får du verkligen chansen att välja den träningsform som ger dig träningsglädje!...
FRÅN 15 995 SEK

Training Camp 13-20 april 2024: Dans- och träningsglädje

Den här veckan fokuserar vi på dans och träningsglädje för alla! Förbered dig på en mix av olika dansstilar och träningsformer som kommer få dig att både svettas och skratta....
FRÅN 15 995 SEK

Training Camp 20-27 april 2024: Maxat i Portugal

Häng med på en maxad träningsresa! Testa dina gränser i vår crossfitbur eller lär dig behärska konsten med kettlebells. Här får du chansen att delta i en träningsresa utöver det vanliga!...
FRÅN 15 995 SEK

Laddar bokning