Training Camp Portugal

Training Camp 22-29 mars 2025: Löparvecka – Allt om löpning

löparvecka, 22-29 MARS 2025.

JUST NU! ange rabattkod BOKATIDIGT för 1500 kr rabatt per vuxen

Hitta löparglädjen på våra populära löparveckor tillsammans med våra duktiga coacher! Du får uppleva sköna löprundor, smarta tekniktips, snabba intervaller, nyttig backträning och fantastiska vyer när vi springer i bergen. Varje dag möter vi dessutom solen under morgonjoggen på den milslånga stranden.

Anders Szalkai står för veckans löparprogram. Utöver det har vi omkring 15 andra löpledare som erbjuder anpassade fartgrupper på alla löparpass!

Självklart finns det också mer än löpning på menyn. Utforska vårt breda utbud av andra träningsmöjligheter, exempelvis yoga för att sträcka ut dina löpmuskler och olika styrke- och fyspass för att bygga styrka och kondition. Glöm inte att unna dig själv sol, bad, god mat och vila! 

löpningen i monte gordo

Alldeles utanför vårt hotell börjar ett naturreservat med böljande skogsstigar som har perfekt underlag för löpning. Naturreservatet kantas av Monte Gordo i väst, Vila Real de San António och Spanien i öst, stranden och Atlanten i söder. Den milslånga stranden lämpar sig också väl för löpning av olika former, så som distans, intervaller och fartlek. Ebb och flod gör att stranden är hårt packad och löpupplevelsen stärks ytterligare av den minimala lutningen.

Monte Gordo erbjuder ett flertal uppmätta löpslingor i naturreservatet, på stranden och längs landsvägarna. Här kan alla vara med och löpträna oavsett nivå – våra ledare anpassar upplägget så att det passar såväl nybörjare som elitmotionär.  Chansen är stor att du som inte gillade att springa innan resan åker hem igen som löpare!

Ledarstaben

Varje pass leds av vår eminenta ledarstab. Det är här vi på Springtime har vår största styrka. Våra ledare ser till att inspirera och motivera dig! De är välutbildade och har lång erfarenhet av att leda och utveckla. Ta chansen och prata med dem och få tips och råd! Vårt mål är att du kommer hem både friskare, starkare och gladare.

Ledarna kommer att löpande presenteras nedan allt eftersom de blir klara för veckan.

Inspirationsfilm från löparveckan

Instruktörer på plats

  • Anders Szalkai

Training Camp 21-28 september 2024: Fullt ös med bredd

Följ med oss på en vecka fullspäckad med träning i alla dess former! Här ges du verkligen möjligheten att omfamna den träningsform som väcker din inre...

Training Camp 28 september-5 oktober 2024: Dansparty med Tobias Karlsson & Vänner

Tobias Karlsson tar med sig några av Sveriges bästa instruktörer till Algarvekusten för en maxad dansvecka för alla!

Training Camp 5-12 oktober 2024: Maxat i Portugal

Upplev en träningsresa utöver det vanliga! Utforska mångfalden i våra intensiva träningspass och välkomnas att testa dina gränser med oss!

Training Camp 12-19 oktober 2024: Löparveckan

Häng med på höstens omtyckta löparvecka, en vecka full av löpning och gemenskap! Oavsett din nivå har vi fartgrupper som passar dig, och du får chansen att...

Training Camp 26 oktober-2 november 2024: Familjeveckan

Upplev träningsglädje med hela familjen! Njut av sol, bad, träning, lek, dans, yoga, löpning och bus när familjen samlas för en aktiv och rolig vecka tillsammans!

Sub 3-veckan med Runners World: 29 mar-5 apr 2025
29 mar 2025

Personligt rekord eller SUB 3? Då är detta är veckan för dig! Vi vill vara tydliga med att detta inte är en vecka för alla. Den här veckan vänder sig till dig...

Save the date: Kör- & träningsresa med Gabriel Forss 5-12 april
05 apr 2025

Save the date! Gabriel Forss kommer till Portugal för en fantastisk kör- och träningsresa. Resan är under produktion och öppnar i september.

Training Camp 12-19 april 2025: Familjeveckan

Ta med familjen på ett fartfyllt påsklov! Här samlas hela familjen och har roligt tillsammans med sol, bad, träning, lek, dans, spring och bus. Träningsglädjen...

Training Camp 19-26 april 2025: Maxat i Portugal + Runacademy
19 apr 2025

Häng med på en maxad träningsresa! Testa dina gränser i vår crossfitbur eller ge dig ut på energifyllda löppass längs vackra strandsträckor och natursköna...

Training Camp 26 april-3 maj 2025: Träningsmix & Kampsport för alla

Gör dig redo för en energifylld träningsvecka med särskilt fokus på kampsport och en variation av andra roliga träningsformer!