Training Camp Portugal

Training Camp 12-19 oktober 2024: Löparveckan

Följ med oss på Ett Veckolångt Löparäventyr!

Hitta löparglädjen på höstens efterlängtade löparvecka tillsammans med våra duktiga coacher. Under den här veckan kommer bland annat Anders Szalkai och Mustafa Mohamed dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter. Våra profiler tillsammans med 10-15 duktiga löparcoacher kommer erbjuda fartgrupper för alla! 

Oavsett om du är nybörjare eller elitmotionär är du välkommen att träna med oss. Våra erfarna ledare skräddarsyr träningsupplägget för att passa alla deltagare, oavsett löpnivå.

Du får uppleva sköna löprundor, smarta tekniktips, snabba intervaller, nyttig backträning och fantastiska vyer under kustpasset. Varje dag möter vi dessutom solen under morgonjoggen på den milslånga stranden. Du kommer även erbjudas ett stort utbud av annan träning som exempelvis yoga och olika styrke- och fyspass. 

LÖPNINGEN I MONTE GORDO

Monte Gordo erbjuder många uppmätta löpslingor i naturreservatet, på stranden och längs landsvägarna. Alldeles utanför vårt hotell börjar ett naturreservat med böljande skogsstigar som har perfekt underlag för löpning. Naturreservatet kantas av Monte Gordo i väst, Vila Real de San António och Spanien i öst, stranden och Atlanten i söder. Den milslånga stranden lämpar sig också väl för löpning av olika former, så som distans, intervaller och fartlek. Ebb och flod gör att stranden är hårt packad och löpupplevelsen stärks ytterligare av den minimala lutningen.

Det är inte ovanligt att personer som inte var förtjusta i löpning innan resan lämnar Monte Gordo som entusiastiska löpare!

Mer än bara träning

Självklart erbjuder semesterdestinationen mer än bara träningsmöjligheter. Ibland är det underbart att helt enkelt slappna av och njuta av solen, stranden och god mat. Varför inte ta tillfället i akt att hyra en cykel och utforska området på egen hand? Området är rikt på vackra naturområden, charmiga strandrestauranger och en underbar strand som inbjuder till långa, avslappnade promenader. Vi tror på att leva ett balanserat liv där man får ta del av livets goda och samtidigt främjar hälsan.

LEDARSTABEN

Varje pass leds av vår eminenta ledarstab. Det är här vi på Springtime har vår största styrka. Våra ledare ser till att inspirera och motivera dig! De är välutbildade och har lång erfarenhet av att leda och utveckla. Ta chansen och prata med dem och få tips och råd! Vårt mål är att du kommer hem både friskare, starkare och gladare.

Ledarna kommer att löpande presenteras nedan allt eftersom de blir klara för veckan.

Instruktörer på plats

  • Anders Szalkai

  • Mustafa Mohamed

Training Camp 16-23 mars 2024: Löparvecka – Allt om löpning

Hitta löparglädjen på våran populära löparvecka tillsammans med våra duktiga coacher. Vi har anpassade fartgrupper för alla! Träna och njut av Monte Gordo...

Training Camp 30 mars-6 april 2024: Familjeveckan

Ta med familjen på ett fartfyllt påsklov! Här samlas hela familjen och har roligt tillsammans med sol, bad, träning, lek, dans, spring och bus. Träningsglädjen...

Training Camp 6-13 april 2024: Fullt ös med bredd
06 apr 2024

Varmt välkommen på en fartfylld vecka med träningsinspiration i alla dess former. Här får du verkligen chansen att välja den träningsform som ger dig...

Training Camp 13-20 april 2024: Dans- och träningsglädje

Den här veckan fokuserar vi på dans och träningsglädje för alla! Förbered dig på en mix av olika dansstilar och träningsformer som kommer få dig att både...

Training Camp 20-27 april 2024: Maxat i Portugal

Häng med på en maxad träningsresa! Testa dina gränser i vår crossfitbur eller lär dig behärska konsten med kettlebells. Här får du chansen att delta i en...

Training Camp 27 april-4 maj 2024: Träningsmix & Kampsport för alla

Gör dig redo för en energifylld träningsvecka med särskilt fokus på kampsport och en variation av andra roliga träningsformer!

Training Camp 21-28 september 2024: Fullt ös med bredd

Följ med oss på en vecka fullspäckad med träning i alla dess former! Här ges du verkligen möjligheten att omfamna den träningsform som väcker din inre...

Training Camp 28 september-5 oktober 2024: Dansparty med Tobias Karlsson & Vänner

Tobias Karlsson tar med sig några av Sveriges bästa instruktörer till Algarvekusten för en maxad dansvecka för alla!

Training Camp 5-12 oktober 2024: Maxat i Portugal

Upplev en träningsresa utöver det vanliga! Utforska mångfalden i våra intensiva träningspass och välkomnas att testa dina gränser med oss!

Training Camp 26 oktober-2 november 2024: Familjeveckan

Upplev träningsglädje med hela familjen! Njut av sol, bad, träning, lek, dans, yoga, löpning och bus när familjen samlas för en aktiv och rolig vecka tillsammans!