Training Camp Portugal

Training Camp 16-23 mars 2024: Löparvecka – Allt om löpning

löparvecka, 16-23 MARS 2024.

Hitta löparglädjen på våra populära löparveckor tillsammans med våra duktiga coacher! Du får uppleva sköna löprundor, smarta tekniktips, snabba intervaller, nyttig backträning och fantastiska vyer under bergspasset. Varje dag möter vi dessutom solen under morgonjoggen på den milslånga stranden.

Anders Szalkai står för veckans löparprogram. Utöver det har vi omkring 15 andra löpledare som erbjuder anpassade fartgrupper på alla löparpass!

Självklart finns det också mer än löpning på menyn. Utforska vårt breda utbud av andra träningsmöjligheter, exempelvis yoga för att sträcka ut dina löpmuskler och olika styrke- och fyspass för att bygga styrka och kondition. Glöm inte att unna dig själv sol, bad, god mat och vila! 

löpningen i monte gordo

Alldeles utanför vårt hotell börjar ett naturreservat med böljande skogsstigar som har perfekt underlag för löpning. Naturreservatet kantas av Monte Gordo i väst, Vila Real de San António och Spanien i öst, stranden och Atlanten i söder. Den milslånga stranden lämpar sig också väl för löpning av olika former, så som distans, intervaller och fartlek. Ebb och flod gör att stranden är hårt packad och löpupplevelsen stärks ytterligare av den minimala lutningen.

Monte Gordo erbjuder ett flertal uppmätta löpslingor i naturreservatet, på stranden och längs landsvägarna. Här kan alla vara med och löpträna oavsett nivå – våra ledare anpassar upplägget så att det passar såväl nybörjare som elitmotionär.  Chansen är stor att du som inte gillade att springa innan resan åker hem igen som löpare!

Vi är glada att presentera vårt senaste tillägg till aktivitetsprogrammet – Kustpasset! Det är det perfekta äventyret för dig som älskar naturen och utmanande terräng. Inspirerat av det populära Bergspasset, tar Kustpasset dig med på spännande vandringar och löprundor längs Seven Hanging Valleys Trail!

Det som gör Kustpasset unikt är de oändligt vackra vyerna som möter dig längs vägen. Dramatiska klippformationer, kuperade stigar och milsvid utsikt över landskapet gör denna trail till en visuell fest för dina sinnen! Med varierande höjdskillnader och kuperade stigar tar vi dig genom en trail som testar dina färdigheter och ger en känsla av prestation.

Under denna vecka planeras genomförandet av Kustpasset istället för Bergspasset – förutsatt att väderförhållandena tillåter det.

Ledarstaben

Varje pass leds av vår eminenta ledarstab. Det är här vi på Springtime har vår största styrka. Våra ledare ser till att inspirera och motivera dig! De är välutbildade och har lång erfarenhet av att leda och utveckla. Ta chansen och prata med dem och få tips och råd! Vårt mål är att du kommer hem både friskare, starkare och gladare.

Ledarna kommer att löpande presenteras nedan allt eftersom de blir klara för veckan.

Inspirationsfilm från löparveckan

Instruktörer på plats

 • Anders Szalkai

 • Mustafa Mohamed

 • Sofie Lantto

 • Stina Berg

 • Martin Götze

 • Sol Haugen

 • Elin Thelberg

 • Åsa Burwall

 • Madelen Casta

 • Kinna Nilsson

  Instruktör

 • Hans-Olov Castergren

 • Sol Haugen

 • Connie Schneider

 • Stian Hamre

 • Ockelbomaffian

Training Camp 16-23 mars 2024: Löparvecka – Allt om löpning

Hitta löparglädjen på våran populära löparvecka tillsammans med våra duktiga coacher. Vi har anpassade fartgrupper för alla! Träna och njut av Monte Gordo...

Training Camp 30 mars-6 april 2024: Familjeveckan

Ta med familjen på ett fartfyllt påsklov! Här samlas hela familjen och har roligt tillsammans med sol, bad, träning, lek, dans, spring och bus. Träningsglädjen...

Training Camp 6-13 april 2024: Fullt ös med bredd
06 apr 2024

Varmt välkommen på en fartfylld vecka med träningsinspiration i alla dess former. Här får du verkligen chansen att välja den träningsform som ger dig...

Training Camp 13-20 april 2024: Dans- och träningsglädje

Den här veckan fokuserar vi på dans och träningsglädje för alla! Förbered dig på en mix av olika dansstilar och träningsformer som kommer få dig att både...

Training Camp 20-27 april 2024: Maxat i Portugal

Häng med på en maxad träningsresa! Testa dina gränser i vår crossfitbur eller lär dig behärska konsten med kettlebells. Här får du chansen att delta i en...

Training Camp 27 april-4 maj 2024: Träningsmix & Kampsport för alla

Gör dig redo för en energifylld träningsvecka med särskilt fokus på kampsport och en variation av andra roliga träningsformer!


Laddar bokning