Training Camp Portugal

7-14 okt 2017, Friskis&Svettis Golfvecka

Golf Häng med på golf- och träningsresa till Monte Gordo, på Algarvekusten i Portugal, bara tre kilometer från Spanien. Föreställ dig en orörd strand med mjuk sand. Det är på det sköna underlaget du börjar din träningsdag med stavgång, jogging eller jympa i soluppgången. Därefter står frukost på menyn följt av en dag i träningens tecken, både på golfbanan och med träningspass!

Resan är en fullmatad träningsvecka med fyra golfdagar, ett bergspass, en hemmadag med workshop och sandträning. Dessutom träning vid hotellet.
Hela golfgruppen, som består av max 37 st + tre ledare, lämnar hotellet efter frukosten. Vi åker med gemensam buss till golfbanan, värmer upp, spelar, har tid sen för efterhäng och snack innan vi åker hem samtidigt.
Har du då ork och energi kvar kan du runda av dagen och träna kettelbells, golf-fys och flex eller yoga vid hotellet.
Montegordo 120313 062
Golfledare
Golf-Friskis-ledarna Anette Nilsson och Anders Höglund är med på banan, spelar och håller ihop golfgänget. De leder även pass hemma vid hotellet – golf-fys, golf-flex och kettlebells.
Vi har också med oss Jenny Hagman, golfexpert och pga-pro. Hon åker runt på banan och tipsar om teknik och kommer med råd och tips. Jenny håller även en golfföreläsning en kväll och har två workshops i konsten att slå långt och uppställning för bättre sving. 
Ta med familjen eller kompisarna
 De som inte spelar golf stannar vid hotellet och har fullt upp med alla träningspass på Plaja Plankan, på stranden och i gymmet. Så träffas ni till middagen, har kvällen, natten och morgonen ihop, möter soluppgången tillsammans och delar på er under dagen. Några åker till golfbanan, de andra tränar hemmavid. Läs om upplägget utan golf här.

FAO - TC Portugal v4415-254

Vi spelar på två olika banor – en dag på Castro Marim och tre dagar på Quinta do Vale.
Algarves gynnsamma klimat och de många bra golfbanorna har bidragit till att Algarvekusten blivit ett av golfarnas favoritresmål. Hösten är den perfekta tiden att åka hit för att förlänga den svenska golfsäsongen. Vi har valt ut två bra banor inom en radie av cirka 20 minuters resa från vårt hotell.
 Fyra golfdagar + två spelfria dagar
Vi spelar enligt följande schema:
Söndag    Quinta do Vale
Måndag   Quinta do Vale
Tisdag      Hemmadag med workshop och sandträning
Onsdag    Castro Marim
Torsdag    Bergspass – buss till bergsby för löpning eller stavgång
Fredag     Quinta do Vale
Golfbanor
Quinta do Vale
18 hål
Par 72
Arkitekt: Ballesteros
Längd: 6 206 meter
Driving range
Putting green
Reception och pro-shop
Uthyres: Golfvagn, golfcarts och klubbor
Handicap: Män 28 – Kvinnor 36
Quinta do Vale ligger vid gränsfloden Guadiana mellan Portugal och Spanien. Fem utslag att välja mellan och utmanande för alla handicapklasser. Banan har fina träningsmöjligheter, både drivingrange, chipbana samt övningsgreen så där lägger vi mer tid till golfövningar.

Golf allmän
Castro Marim Golf
18 hål
Par 71
Öppnad: 2001
Arkitekt: Terry Murrey
Längd: 5 265 meter
Grästyper: Fairways: Bermuda
Greens: Penn A4
Driving range
Putting green
Reception och pro-shop
Uthyres: Golfvagn, golfcarts och klubbor
Handicap: Män 28 – Kvinnor 36
Castro Marim är en kuperad och rolig bana med många hål som går nedåt. Läge för birdie och par om du väljer rätt klubba.
Castro Marim är en häftig bana med vacker natur samt fint klubbhus med härlig uteservering. Har även drivingrange och övningsgreen nära till hands.
plankan cecilia g 3

Ingår i priset:
– 4 golfrundor på två olika banor (inklusive golfbil och transport)
– Träningspass med golfinriktning
– Tips från golfinstruktörer
– Slagträning och golflek på stranden.
– Workshop med Jenny Hagman
– Föreläsning om golf och livet som golfproffs
 – Flyg t/r med SAS Plus vilken inkluderar fri golfbag 1 bagage, mat på planet, lounge och fast track (gäller från Arlanda)
– Transfer hotell/flygplats
– Del i dubbelrum (Enkelrumstillägg 1 995 kr.)
– Halvpension (frukost och middag – Måltidsdryck – vatten, läsk öl eller vin)
– Tränings- och reseledning av ett 15-tal instruktörer och reseledare
– Deltagande på alla träningspass
– Kvällsaktiviteter och föreläsningar
– Bergspasset 
0020530B

Program

23-30 sep 2017 – Glada Hudik-teatern

För tredje året i rad arrangerar Glada Hudik-teatern och Springtime ett teater och träningsläger i Monte Gordo - Portugal. Det blir en vecka fylld av teater, dans, musik och massor av roliga träning...
FRÅN 13 995 SEK

30 sep-7 oct 2017 – Hälsa, inspiration och träningsglädje

Förläng sommaren med en vecka fylld av bra träning blandat med matnyttiga föreläsningar.Vi bjuder på pass som passar både den träningsvana och för dig som är nybörjare och vill testa något nytt. Resan...
FRÅN 12 995 SEK

7-14 oct 2017, Friskis&Svettis

Häng med oss och Friskis&Svettis på träningsresa! Föreställ dig en orörd strand med mjuk sand. Det är på det sköna underlaget du börjar din träningsdag. Varje morgon när solen går upp kör vi jogging, ...
FRÅN 12 995 SEK

7-14 okt 2017, Friskis&Svettis Golfvecka

Häng med på kombinerad tränings- och golfresa tillsammans med oss och Friskis&Svettis! 4 golfdagar med bland annat Jenny Hagman! Möt soluppgången på Monte Gordos sagolika strand och följt av härlig go...
FRÅN 15 995 SEK

14-21 okt 2017, Fullt ös med bredd!

En härlig vecka med ett proppfullt smörgåsbord av all möjlig träning du kan tänka dig. Fokus ligger på det breda sortimentet för att du ska få chansen att prova på så mycket som möjligt! ...
FRÅN 11 995 SEK

21-28 okt 2017, Träningskick på Algarvekusten!

Höstens träningskick! Vad sägs om yoga, styrka/fys eller dans på stranden, padeltennis med en instruktör, eller löpning i pinjeskogen? Du väljer det på schemat som ger dig träningsglädje! ...
FRÅN 12 495 SEK

28 okt-4 nov 2017, Familjeveckan – Fullbokad

Det är här hela familjen samlas och har roligt tillsammans med sol, bad, träning, lek, dans, yoga, spring och bus. Träningsglädjen är total och det kokar av aktivitet och glädje hela veckan igenom. ...
FRÅN 11 995 SEK