Training Camp Portugal
Höst 2017 & Vår 2018

Teman & Program

FAO - morgonstretch_ljusareVåren 18 – Teman & Program

Allt om löpning
17-24 mars
Vill du ta din löpning ett steg längre? Våra fantastiska löparcoacher och experter med Anders Szalkai i spetsen visar vägen! I Monte Gordo på Algarvekusten får du mycket löpning, träning och upplevelser på vårens roligaste och mest givande löparvecka. Vi kör anpassade fartgrupper på alla löppass. 

Energiboost i Portugal
24-31 mars
Om du vill få mer energi, bli lugnare och piggare, lära dig mer om bra/hälsosam kost och stresshantering, är det här veckan för dig. Vi bjuder bland annat på yoga, mindfullness, dans, stavgång och löpning i soluppgången och intressanta föreläsningar, allt för att boosta din hälsa. Investera i dig själv – det är du värd!

Familjeveckan – Buskul Rörelseglädje
31-7 april
Följ med på en familjevecka där alla i familjen, oavsett ålder, har precis lika kul. Aktiviteter och pass anpassade för vuxna, barn och ungdomar. Veckan är fylld av roliga fyspass, dans, yoga, skattjakter, lekar och äventyr!

Training Camp Portugal – Vass i vattnet och snabb i spåren
7-14 april
Ta chansen att testa på rullskidor, vässa på formen i löpspåret eller spetsa till crawltekniken i vattnet. En vecka perfekt för dig som siktar på att göra en svensk klassiker!

Maxat med Friskis&Svettis
14-21 april
Maxat i Portugal är en fullmatad träningsvecka med över 80 pass att välja bland. Kör dina Friskisfavoriter nere på stranden och utmana dig med workshops, bergsutflykt eller kettlebellsvingar i sanden.

Pepp med ToppHälsa
21-28 april
Vårt lyckade samarbete med tidningen ToppHälsa fortsätter även 2018. Med 100% pepp och inspiration följer ToppHälsa med oss till Portugal för en härlig vecka med träning, glädje, värme och skratt! Under veckan erbjuder vi ett varierat program med massor av olika träningsformer som dans, löpning, yoga, styrka och stavgång.

Stark med rätt teknik
28-5 maj
En vecka med full fokus på att bli starkare med rätt teknik! Lär dig funktionell träning i en blandning av tuffa pass kombinerat med rätt teknik, som du kan ta med dig hem. Dessutom får du löpnycklar från löptekniken. Bli stark och snabb på rätt sätt, helt enkelt!

Dansfeber
5-12 maj
Veckan blir en sprudlande träningsvecka med dans i fokus! Utöver vårt breda grundutbud av träning kan du välja mellan flera danspass varje dag. Självklart provar vi på dans i olika stilar. Släpp loss på dansveckan!

TC_Portugal_v43-135
Hösten 2017 – teman och program

Glada Hudik-Teatern
23 – 30 september
Tillsammans med Glada Hudik-teater bjuder vi på en vecka fylld av teater, dans, musik och massor av rolig träning! 
Klicka här för att se veckans program
Glada Hudik-teaters aktivitetsprogram

Viktväktarna
30 september – 7 oktober
ViktVäktarna är med oss igen och den här gången gör de storlsagen entré i Portugal! Det blir en vecka fylld av bra träning blandat med matnyttiga föreläsningar.
Klicka här för att se veckans program

Friskis&Svettis – Maxat
7-14 oktober
En maxad vecka full av träning – passar utmärkt om du gillar Friskis träningsutbud!
Klicka här för att se veckans program

Friskis Golfvecka
7-14 oktober
Resan är en fullmatad träningsvecka med fyra golfdagar, ett bergspass, en hemmadag med workshop och sandträning. Dessutom träning vid hotellet!

Fullt ös med bredd!
14-21 oktober
En härlig vecka med ett proppfullt smörgåsbord av all möjlig träning du kan tänka dig. Fokus ligger på det breda sortimentet för att du ska få chansen att prova på så mycket som möjligt!
Klicka här för att se veckans program

Träningskick på Algarvekusten!
21-28 oktober
Vad sägs om yoga, styrka/fys eller dans på stranden, padeltennis med en instruktör, eller löpning i pinjeskogen? Du väljer det på schemat som ger dig träningsglädje!
Klicka här för att se veckans program

Familjeveckan
28 oktober – 4 november
Det är här hela familjen samlas och har roligt tillsammans med sol, bad, träning, lek, dans, yoga, spring och bus. Träningsglädjen är total och det kokar av aktivitet och glädje hela veckan!
Klicka här för att se veckans program


TC_Portugal_v43-203

17-24 mars 2018, Allt om löpning

Vill du ta din löpning ett steg längre? Våra fantastiska löparcoacher och experter med Anders Szalkai i spetsen visar vägen! I Monte Gordo på Algarvekusten får du mycket löpning, träning och upplevels...
FRÅN 11 995 SEK

24-31 mars, 2018, Energiboost

En maxad vecka för nystart, omstart, inre glädje och styrka! Dansa på stranden med vinden i håret , morgonjogga i soluppgången och upplev kraften i yoga och meditation (mindfulness). Lär dig mer om en...
FRÅN 12 995 SEK

31 mar -7 april 2018, Familjeveckan – buskul rörelseglädje

Följ med på en familjevecka där alla i familjen, oavsett ålder, har precis lika kul. Aktiviteter och pass anpassade för vuxna, barn och ungdomar. Veckan är fylld av roliga fyspass, dans, yoga, skattja...
FRÅN 12 995 SEK

7-14 April 2018, Vass i vattnet och snabb i spåret

Ta chansen att testa på rullskidor, spetsa formen i löpspåret eller vässa på crawltekniken i vattnet. En vecka perfekt för dig som siktar på att göra en svensk klassiker! Självklart kör vi som vanlig...
FRÅN 11 995 SEK

14-21 april 2018, Maxat med Friskis&Svettis

Kombinera mängder av träning med sol, sangria och svalkande dopp i Atlanten. Kör dina Friskisfavoriter nere på stranden och utmana dig med workshops, bergsutflykt eller kettlebellsvingar i sanden....
FRÅN 12 995 SEK

21-28 april 2018, Pepp med Topphälsa

Vårt lyckade samarbete med tidningen ToppHälsa fortsätter även 2018. Med 100% pepp och inspiration följer ToppHälsa med oss till Portugal för en härlig vecka med träning, glädje, värme och skratt! Und...
FRÅN 12 995 SEK

28 apr- 5 maj 2018, Stark med rätt teknik

En vecka med full fokus på att bli starkare med rätt teknik och snabbare med rätt löpteknik. Lär dig funktionell träning. Träningen är en blandning av tuffa pass kombinerat med rätt teknik, som du kan...
FRÅN 12 995 SEK

5-12 maj 2018, Dansfeber

Häng med på en sprudlande träningsvecka med dans i fokus! Utöver vårt breda grundutbud av träning kan du välja mellan flera danspass varje dag. Låt Tobias Wallin och Helena Fransson från Let’s Dance...
FRÅN 12 995 SEK