Training Camp Portugal
Vår och Höst 2018

Teman & Program

FAO - morgonstretch_ljusareVåren 18 – Teman & Program

Allt om löpning
17-24 mars
Vill du ta din löpning ett steg längre? Våra fantastiska löparcoacher och experter med Anders Szalkai i spetsen visar vägen! I Monte Gordo på Algarvekusten får du mycket löpning, träning och upplevelser på vårens roligaste och mest givande löparvecka. Vi kör anpassade fartgrupper på alla löppass. 

Energiboost i Portugal
24-31 mars
Om du vill få mer energi, bli lugnare och piggare, lära dig mer om bra/hälsosam kost och stresshantering, är det här veckan för dig. Vi bjuder bland annat på yoga, mindfullness, dans, stavgång och löpning i soluppgången och intressanta föreläsningar, allt för att boosta din hälsa. Investera i dig själv – det är du värd!

Familjeveckan – Buskul Rörelseglädje
31-7 april
Följ med på en familjevecka där alla i familjen, oavsett ålder, har precis lika kul. Aktiviteter och pass anpassade för vuxna, barn och ungdomar. Veckan är fylld av roliga fyspass, dans, yoga, skattjakter, lekar och äventyr!

Vässa formen med Johan Olsson och Anders Szalkai!
7-14 april
Ta chansen att testa på rullskidor, vässa på formen i löpspåret eller spetsa till crawltekniken i vattnet. En vecka perfekt för dig som siktar på att göra en svensk klassiker!

Maxat med Friskis&Svettis
14-21 april
Maxat i Portugal är en fullmatad träningsvecka med över 80 pass att välja bland. Kör dina Friskisfavoriter nere på stranden och utmana dig med workshops, bergsutflykt eller kettlebellsvingar i sanden.

Pepp med ToppHälsa
21-28 april
Vårt lyckade samarbete med tidningen ToppHälsa fortsätter även 2018. Med 100% pepp och inspiration följer ToppHälsa med oss till Portugal för en härlig vecka med träning, glädje, värme och skratt! Under veckan erbjuder vi ett varierat program med massor av olika träningsformer som dans, löpning, yoga, styrka och stavgång.

Stark med rätt teknik
28-5 maj
En vecka med full fokus på att bli starkare med rätt teknik! Lär dig funktionell träning i en blandning av tuffa pass kombinerat med rätt teknik, som du kan ta med dig hem. Dessutom får du löpnycklar från löptekniken. Bli stark och snabb på rätt sätt, helt enkelt!

Dansfeber
5-12 maj
Veckan blir en sprudlande träningsvecka med dans i fokus! Utöver vårt breda grundutbud av träning kan du välja mellan flera danspass varje dag. Självklart provar vi på dans i olika stilar. Släpp loss på dansveckan!

TC_Portugal_v43-135Hösten 2018 – Teman och Program

Glada Hudik-Teatern
29 september – 6 oktober
Tillsammans med Glada Hudik-teatern bjuder vi på en vecka fylld av teater, dans, musik och massor av rolig träning! 

Friskis&Svettis – Maxat
6-13 oktober
En maxad vecka full av träning – passar utmärkt om du gillar Friskis träningsutbud!

Träningskick på Algarvekusten!
13-20 oktober
Vad sägs om yoga, styrka/fys eller dans på stranden, padeltennis med en instruktör, eller löpning i pinjeskogen? Du väljer det på schemat som ger dig träningsglädje!

Fullt ös med bredd!
20-27 oktober
En härlig vecka med ett proppfullt smörgåsbord av all möjlig träning du kan tänka dig. Fokus ligger på det breda sortimentet för att du ska få chansen att prova på så mycket som möjligt!

Familjeveckan
27 oktober-3 november
Det är här hela familjen samlas och har roligt tillsammans med sol, bad, träning, lek, dans, yoga, spring och bus. Träningsglädjen är total och det kokar av aktivitet och glädje hela veckan!

TC_Portugal_v43-203