Training Camp Portugal
Höst 2018

Mat & Dryck

trekockarDen svenska kocken i Portugal – Nyhet 2017
I år storsatsar Springtime på en förhöjd matupplevelse i Portugal. Fokus kommer att ligga på mat- och träningsglädje i kombination. Vi skickar ner en svensk välrenommerad kock som under alla veckor hjälper oss att lyfta smak- och matupplevelsen till både frukost och middag. Vissa veckor gästspelar även välkända svenska kockar – håll utkik!

  • Matsalen får ett ansiktslyft.
  • Öppettiderna förlängs.
  • 1 glas vin till middagen ingår.
  • Ny livsmedelspartner förhöjer maten.

Robert Melin – ansvarig kock i Monte Gordo
Robert brinner för matlagning och har jobbat som kock i snart 30 år. Med den enkla affärsidén att laga riktigt god mat från hela världen med bra råvaror har han kommit långt.  

Vad innebär satsningen på maten?
– Det som är nytt är att vi satsar på kvalitet. Vi kommer att finnas på plats hela tiden och vara väldigt lyhörda för gästernas önskemål.

Kommer du att använda lokala råvaror?
– Vi letar redan nu efter närproducerade råvaror såsom grönsaker, kött och mejeri.

Havet ligger ju ett stenkast från hotellet och där finns det mycket gott att hämta! 

Varför är det viktigt att äta bra när man tränar mycket?
– För att orka med en vecka full av träningsaktiviteter är det otroligt viktigt med bra mat! Rikligt med protein, fett, vitaminer och en del kolhydrater också. En välbalanserad diet med kvalitet.

Det finns många olika åsikter om vad man bör äta och vad som är nyttigt. Särskilt omdiskuterat nu för tiden är nog kolhydraternas vara eller icke vara. Viktigast tycker jag är att man undviker tillsatser, transfetter och bearbetade livsmedel. Och att man tar det extra lugnt med sockret. 

0020530B

Maten på hotellet
Frukostbuffé: Frukt, yoghurt, olika sorters bröd, pålägg, granola och flingor, havregrynsgröt, kokta ägg, äggröra och bacon, kaffe och te och nypressad apelsinjuice.

Middagsbuffé: 
Förrätt  Dagens soppa, varieras varje dag. Stort salladsbord med lokalt odlade grönsaker.

Huvudrätt: Fisk, kyckling eller kött som huvudmål samt potatis, pasta eller ris.
Till detta serveras olika såser, färska kryddor och ost. Huvudrätterna varieras med
influenser från väst, öst och norr.

Efterrätt: Frukt och olika sorters desserter. 

Dryck: Öl, vin eller alkoholfritt.

Till middagen serveras bröd, smör och ost.

0000987B

29 sep-6 oktober 2018, Teater- & Träningsläger med Glada Hudik-teatern

För fjärde året i rad arrangerar Glada Hudik-teatern och Springtime ett teater och träningsläger i Monte Gordo - Portugal. Det blir en vecka fylld av teater, dans, musik och massor av roliga träning...
FRÅN 13 995 SEK

6-13 oktober 2018, Maxat med Friskis&Svettis

Häng med oss och Friskis&Svettis på träningsresa! Föreställ dig en orörd strand med mjuk sand. Det är på det sköna underlaget du börjar din träningsdag. Varje morgon när solen går upp kör vi jogging, ...
FRÅN 12 995 SEK

13-20 oktober 2018, Träningskick på Algarvekusten!

Höstens träningskick! Vad sägs om yoga, löpning, styrka/fys eller dans på stranden och padeltennis eller fotboll med Korpen? Du väljer det på schemat som ger dig träningsglädje! ...
FRÅN 12 495 SEK

20-27 oktober 2018, Fullt ös med bredd!

En härlig vecka med ett proppfullt smörgåsbord av all möjlig träning du kan tänka dig. Fokus ligger på det breda sortimentet för att du ska få chansen att prova på så mycket som möjligt! ...
FRÅN 8 950 SEK

27 oktober-3 november 2018, Familjeveckan

Det är här hela familjen samlas och har roligt tillsammans med sol, bad, träning, lek, dans, yoga, spring och bus. Träningsglädjen är total och det kokar av aktivitet och glädje hela veckan igenom!...
FRÅN 8 950 SEK