Training Camp Portugal
Höst 2018

Kortvecka 3 dagar, lördag-tisdag, våren 2016

fao tc 3

Training Camp Portugal i kortversion!

12-15 mars (fullbokad)
19-22 mars (fullbokad)
26-29 mars (fullbokad)

Perfekt för dig som har lite tid men som ändå vill maxa upplevelsen med träning, sol och gemenskap.

Här erbjuds du roliga och intensiva träningsdagar. Prova på massor av olika träningsformer, lyssna på inspirerande föreläsningar och träffa många härliga människor. Vi anländer på lördagen och du har sedan hela söndagen och måndagen till att träna med cirka tio pass per dag. På tisdagen hinner du väcka kroppen med ett morgonpass innan vi vänder hemåt igen.

  • För dig som har ont om tid – eller som precis fick lite tid över!
  • Nybörjare eller elitmotionär, vi har träning för alla nivåer!
  • Träna och umgås med våra duktiga ledare

Du tränar såklart precis så mycket som du orkar. Här finns inga krav, du bestämmer själv vilka aktiviteter du vill delta i. Vi vill att du ska få sköna dagar med träning och gemenskap i ett behagligt klimat. 

Olika teman – alltid samma grundutbud

Våra partners sätter tillsammans med instruktörerna och föreläsarna sin prägel på veckornas innehåll, men grundutbudet är alltid detsamma oavsett vilken vecka du väljer att åka. På Training Camp Portugal finns alltid löpning, stavgång, bergspasset, yoga, dans, styrka, rörlighet och föreläsningar.

fao senior 18

20-27 oktober 2018, Fullt ös med bredd!

En härlig vecka med ett proppfullt smörgåsbord av all möjlig träning du kan tänka dig. Fokus ligger på det breda sortimentet för att du ska få chansen att prova på så mycket som möjligt! ...
FRÅN 11 995 SEK

27 oktober-3 november 2018, Familjeveckan

Det är här hela familjen samlas och har roligt tillsammans med sol, bad, träning, lek, dans, yoga, spring och bus. Träningsglädjen är total och det kokar av aktivitet och glädje hela veckan igenom!...
FRÅN 11 995 SEK