Training Camp Portugal
Höst 2018

8-15 okt 2016, Friskis&Svettis/Golfresa-Slutsåld!

Golf

-Golfpaketen är nu slutsålda – Ring för väntlista

Häng med Friskis&Svettis på golf- och träningsresa till Monte Gordo, på Algarvekusten i Portugal, bara tre kilometer från Spanien.

Föreställ dig en orörd strand med mjuk sand. Det är på det sköna underlaget du börjar din träningsdag. Varje morgon när solen går upp kör vi jogging, stavgång och jympa på stranden.

Och sen fortsätter dagen i träningens tecken. Både på golfbanan och med F&S-pass.

Både golf och F&S-träning

Resan är en fullmatad F&S-vecka med många pass på hotellet och på stranden. Plus golfen.

Halva golfgruppen går ut på morgonen och är åter till 15-träningen, andra gänget har morgonträning och sticker till golfbanan vid 11-tiden och är åter till den gemensamma middagen och kvällens aktiviteter, så du hinner både spela golf och träna F&S-pass före eller efter rundan.

På den här resan kan alla i familjen och hela kompisgänget åka ihop. De som inte spelar golf har fullt upp med alla härliga träningspass på Plaja Plankan, på stranden och i gymmet.

Golfledare från Friskis&Svettis

Golf-Friskis-ledarna är med på banan, spelar och håller ihop golfgänget. De leder även pass hemma vid hotellet – golf-fys, golf-flex.

F&S golfresa bjuder på mycket utöver en vanlig golfresa, både i träningsväg och miljö. En kväll är det föreläsning om golfträning, hur du för bättre kraft i slaget. En workshop på sanden med svingteknik. Hur ofta tränar du bunkerslag på Europas vackraste strand?

Träning i gymmet och ute på stranden

Veckan innehåller jympa, cirkelgym, box, yoga, flex, core, dans och styrkepass. I gymmet är det ledarledda cirkelgympass. Vi tränar också ute i crossfit-buren. Släpar däck, svingar kettlebells, lyfter tungt och använder stranden som styrkeplats. Dessutom är det stavträning och löpning varje dag. I olika nivåer så det passar många. Varje kväll är det en föreläsning, en aktivitet eller barhäng för dig som vill och orkar. Missa inte godnatt-yogan!

Du väljer själv vad du vill göra. Solstolen är också ett alternativ. Återhämtning behövs.

Close-up of Golf Club and Golf Ball

Golf i toppklass! 

Algarves gynnsamma klimat och de många bra golfbanorna har bidragit till att Algarvekusten blivit ett av golfarnas favoritresmål.

 Hösten är den perfekta tiden att åka hit för att förlänga den svenska golfsäsongen. Det faktum att solen nästan alltid skiner gör ju inte det hela sämre.

Vi har valt ut tre bra banor inom en radie av cirka 20 minuters resa från vårt hotell; Benamor Golf, Castro Marim Golf och Quinta do Vale. 

Pris för fem golfrundor är 2 995 kronor

I priset ingår transport till och från hotellet och golfbanorna.

Vi har särskilda golfledare som är med på banan och ser till att veckans spelande är organiserat på bästa sätt.

Schema för golfdagarna:

Söndag: Benamor
Måndag: Castro Marim
Tisdag: Quinta do Vale
Onsdag: Benamor
Fredag: Castro Marim

Olika teman – alltid samma grundutbud

Våra partners sätter tillsammans med instruktörerna och föreläsarna sin prägel på veckornas innehåll, men grundutbudet är alltid detsamma oavsett vilken vecka du väljer att åka. På Training Camp Portugal finns alltid löpning, stavgång, bergspasset, yoga, dans, styrka, rörlighet och föreläsningar.

Instruktörer på plats

 • Tom Linusson

  Instruktör

 • Maria (Mia) Mörner

  Instruktör

 • Inga-Lis Grape

  Instruktör

 • Mats Janson

 • Michèle Wilcox

 • Anders Höglund

 • Sofia Andersson

 • Anette Nilsson

 • Mikael Sjögren

 • Peter Bring

  Instruktör

 • Stina Berg

 • Åsa Burwall

 • Kicki Sundin Wennergren

 • David Felhendler

 • Johanna Bouveng

 • Nathalie Kembel

29 sep-6 oktober 2018, Teater- & Träningsläger med Glada Hudik-teatern – Fullbokad

För fjärde året i rad arrangerar Glada Hudik-teatern och Springtime ett teater och träningsläger i Monte Gordo - Portugal. Det blir en vecka fylld av teater, dans, musik och massor av roliga träning...
FRÅN 13 995 SEK

6-13 oktober 2018, Maxat med Friskis&Svettis – Fåtal platser kvar

Häng med oss och Friskis&Svettis på träningsresa! Föreställ dig en orörd strand med mjuk sand. Det är på det sköna underlaget du börjar din träningsdag. Varje morgon när solen går upp kör vi jogging, ...
FRÅN 12 995 SEK

13-20 oktober 2018, Träningskick på Algarvekusten! – Fullbokad

Höstens träningskick! Vad sägs om yoga, löpning, styrka/fys eller dans på stranden och padeltennis eller fotboll med Korpen? Du väljer det på schemat som ger dig träningsglädje! ...
FRÅN 12 495 SEK

20-27 oktober 2018, Fullt ös med bredd! – Fullbokad

En härlig vecka med ett proppfullt smörgåsbord av all möjlig träning du kan tänka dig. Fokus ligger på det breda sortimentet för att du ska få chansen att prova på så mycket som möjligt! ...
FRÅN 8 950 SEK

27 oktober-3 november 2018, Familjeveckan – Fullbokad

Det är här hela familjen samlas och har roligt tillsammans med sol, bad, träning, lek, dans, yoga, spring och bus. Träningsglädjen är total och det kokar av aktivitet och glädje hela veckan igenom!...
SLUTSÅLD