Training Camp Portugal

Biljettbrev – Training Camp Portugal

Hej,

Nu är det snart dags för din resa till Training Camp Portugal! Bifogat finns dina färdhandlingar. Läs igenom dem och kontrollera att samtliga uppgifter stämmer. Om du hittar något som är felaktigt ber vi dig att omgående kontakta oss.

program 13 – 20 oktober: träningskick med korpen

Träningsprogram (preliminärt)

program 20- 27 oktober: fullt ös med bredd

Träningsprogram (preliminärt)

Program 27 oktober- 3 november: Familjeveckan

Träningsprogram (preliminärt)

flyg

Flygtider, flightnummer och ”Reservation no” framgår av dina färdhand­lingar. Från Arlanda är det avresa från terminal 5 och på Kastrup terminal 3. För incheckning på flygplatsen är det ditt ”Reservation no.” du använder (numret består av siffror och bokstäver i en följd). Med fördel skriver du ut dina färdhandlingar eller spar ner dem och har dem lättillgängliga. Tiderna är lokala och med reservation för tidta­bellsändringar. Kontrollera alltid korrekta avgångstider på Swedavia eller Kastrup. Incheckningen öppnar 2 timmar innan avresa och stänger 50 minuter innan avresa. Måltid på planet ingår inte. Kontakta oss om du önskar seating på planet senast 48h innan avresa (gäller endast gruppflyg). 

Bagage

Med SAS får varje resenär ha 1 väska á 23 kg incheckat bagage samt 8 kg som handbagage (undantag med SAS Plus). Resenärer med Norwegian har 2 väskor á 20 kg bagage samt 10 kg handbagage. Handbagaget får ej överstiga måttet 55 x 40 x 23 cm. Har du golfbag eller annan skrymmande utrustning måste detta betalas för på flygplatsen eller förbokas.

Transfer

För alla som reser på ordinarie resa ingår transfer: flygplatsen – hotellet – flygplatsen. När du har hämtat din väska och gått ut till ankomsthallen går du direkt till vänster (skylt mot Tour Operators). Våra guider möter upp er utanför tullen på flygplatsen i Faro med Springtime-skylt och visar er till våra transferbussar för vidare transport till Monte Gordo. Transfertiden är normalt cirka 45 minuter. När du anländer till hotellet serveras middag i hotellets stora matsal (resterande del av veckan äter vi i vår egen restaurang).

Anslutningspaket/Arlanda hotellby

Har du bokat anslutningspaket genom oss har du även fått dessa färdhandlingar. Om något är oklart vänligen kontakta oss omgående.

Turistskatt:

Myndigheterna i Vila Real de Santo António (VRSA) tar ut en turistskatt på hotellövernattningar. Skatten är på 1€ per natt/person och till en gräns på max 7€, oavsett vistelsens längd. Skatten betalas direkt till hotellet. Barn under 10 år betalar ingen skatt och barn mellan 11-13 år betalar 0,5€/natt.

Journummer

Vid AKUTA händelser innan avresa, utanför kontorstid (10.00-16.00 mån – fre) kontakta oss på 08-545 535 40 och välj 9 så kopplas ni vidare till jouransvarig på Springtime.

Vid eventuella problem når du personal på flygplatsen i Faro direkt på: +351 965 163 593 (engelsktalande).

På plats i Portugal når du vår personal dygnet runt via hotellets reception: +351 281 008 900.

Pass och visum 

Vid inresa som vanlig turist och svensk medborgare är det inte nödvändigt med visum till Portugal. Men kontrollera att ditt pass är giltigt och att ditt tilltalsnamn och alla efternamn stämmer överens med dina färdhandlingar innan du reser.

Sjukförsäkring

Ta med det Europeiska sjukförsäkringskortet på resan eller beställ ett sådant utan kostnad hos försäkringskassan. Det ger dig rätt till nödvändig sjukvård i andra EU/EES-länder.

Välkomstmöte

På söndagen kl 10.00 är du välkommen på vårt välkomstmöte. Det hålls på samma plan som hotellets reception. Här får du praktisk information och presentation av veckans ledare och program. 

VIP-rabatt i Runner’s Store

Som resenär med Springtime får du rabatt på kläder från Craft, 20% och elektronik från Garmin, 10%, går inte att kombinera med andra rabatter. Ange koden: SPRINGTIMEVIP2019. Runner’s Store har även en butik på hotellet i Portugal. 

PROVA 2 NUMMER AV VÅRA TIDNINGAR KOSTNADSFRITT

Klicka på respektive tidning för att beställa 2 nr gratis.

RW omslag

BC omslag

 

 

 

 

 

 

Rabattkod på Jabra sporthörlurar

Som resenär till Training Camp Portugal får du handla hörlurar från Jabra med 20% i rabatt. Ange rabattkoden: JabraSpringtime2018 på www.jabra.se

Vi önskar dig en trevlig resa! 

Med vänliga hälsningar
Springtime 
Gustavslundsvägen 34,1tr – 16751 Bromma – 
E-post: info@springtime.se – Telefon: 08-54553540

Våra huvudpartners