Training Camp Portugal

Bekräftelsebrev – Sång- och träningsläger med Glada Hudik-teatern

 

Tack för din bokning till sång- och träningslägret i portugal 2024!

Vi på Springtime är så glada att äntligen kunna arrangera resan till Portugal tillsammans med Glada Hudik-teatern igen. Extra roligt att just du ska med! Här kan du läsa mer om resan och se bilder från tidigare år.

Här kommer nu lite information om vad som gäller fram till avresa. 

Namn på bokningen/biljetten:

Ditt namn ska stavas så som det gör i passet, tilltalsnamn och efternamn, smeknamn går ej. På barn behöver vi även personnummer. Kontrollera att kategorierna; lägerdeltagare, bokningsansvarig och medföljande står rätt på respektive person i din bekräftelse. Det är ditt ansvar att kontrollera att det står rätt i bifogad bekräftelse. Färdhandlingar och veckans program skickas ut via mejl ca 2 veckor innan avresa. 

Varje lägerdeltagare måste ha en ansvarig ledsagare på plats.

Resevillkor: 

När du betalat in din handpenning har du även bekräftat och godkänt Springtimes resevillkor och avbokning/ändrings regler. 
Läs våra resevillkor: 

Flyg:

Dina flygtider hittar du i din bokningsbekräftelse som är bifogad. Notera att flygtiderna kan ändras (Springtime står inte för eventuella kostnader vid anslutningar bokade på egen hand). Kontakta oss om ni önskar seating på planet (endast för gruppflyg). 
Om du har ett SAS/Norwegian bonuskort går det bra att registrera resan vid incheckningen och få poäng. Färdhandlingar skickas ut via email cirka två veckor före avresa. 

Flyger vi med SAS gör vi detta i SAS Go där ett bagage på 23 kg per person ingår. Mat finns för försäljning. Norwegian har 2*20 kg i bagage som ingår, med mat till försäljning.

Detta ingår i din resa:

 • Flyg t/r inkl. bagage (måltid ingår ej)
 • Transfers flygplats-hotell t/r
 • Logi i vald rumstyp på Dunamar Apartments
 • Helpension – frukost, lunch och middag med måltidsdryck (ej alkohol)
 • Reseledning och service av personal från Springtime
 • Träningsledning av våra instruktörer
 • Fritt deltagande på alla praktiska och teoretiska aktiviteter
 • Fritt deltagande på Glada Hudik-teaterns aktiviteter

Ingår ej: Mat på planet (med undantag för SAS Plus)

Tilläggsval: 

 • SAS plus: 550 kr per väg – Ingår 2*23 kg i bagage, mat på planet samt tillgång till Lounge och Fast Track på Arlanda.
 • Avbeställningsskydd: Kostar 7% av resans pris och tar bland annat hänsyn till resans syfte. Läs mer om vad den täcker här.
  Måste köpas till innan handpenningen betalas.
 • Anslutningspaket: 2450 kr. Anslutningsflyg tur & retur till Arlanda inklusive en övernattning på Best Western Plus Park Airport Hotel. Från alla orter som SAS trafikerar. 

TURISTSKATT:

Myndigheterna i Vila Real de Santo António (VRSA) tar ut en turistskatt på hotellövernattningar. Skatten är på 1€ per natt/person och till en gräns på max 7€, oavsett vistelsens längd. Skatten betalas direkt till hotellet. Barn under 11 år betalar ingen skatt och barn mellan 11-14 år betalar 0,5€/natt.

Pass
Portugal är medlem i EU och Schengensamarbetet. Vid resa inom Schengenområdet måste du kunna uppvisa pass eller det nya nationella ID-kortet där medborgarskapet framgår.

Övrigt:

Ta med det Europeiska sjukförsäkringskortet på resan eller beställ ett sådant utan kostnad hos försäkringskassan. Det ger dig rätt till nödvändig sjukvård i andra EU/EES-länder.

Följ gärna oss på sociala medier: 

Instagram : Tryck här eller hashtagen #springtimetravel
Facebook: Tryck här
Nyhetsbrev: Signa upp här

Kontakta oss gärna för tips och råd: 

Telefon: 08-54553540
Mail: info@springtime.se

varmt välkommen ut på en resa med oss! 

Springtime
Gustavslundsvägen 137, 167 51 Bromma 

E-post: info@springtime.se – Telefon: 08-54553540

VÅRA HUVUDPARTNERS: