Träningsresa Palma - Vår 2019

14-21 April 2018 – ”Mallorca i mitt hjärta” – SLUTSÅLD

Datum: 14-21 april 2018
Tema: Mallorca i mitt hjärta
Värd: Malin Berghagen med vänner
Preliminärt Program:

Exempel program Mallorca i mitt hjärta 14-21 april

I Palma på Mallorca har Malin Berghagen skapat sin egen drömtillvaro. Maten, klimatet och yogan är tre viktiga grundstenar i hennes välmående. Här arbetar hon sedan flera år som yogainstruktör och har lärt känna ön som sin egen ficka.

Malin älskar Mallorca och i sällskap av hennes vänner, både inflyttade och mallorciner, följer vi delar av boken – Mallorca i mitt hjärta- och får bland annat uppleva en blandning av Malins reseskildring. Med Malins guidning får vi uppleva många delar av Mallorcas både kända och okända pärlor.

Detta kommer att bli en kombinationsresa för de som både vill ha en aktiv semester med träning, yoga och vandring men samtidigt en resa för de som vill veta mer om mandelträdens historia, smaka på viner från ön, och uppleva Palma dag som natt. Malin och hennes vänner är veckans värdar och hon lovar att ta med oss till sina Smultronställen, ge oss härlig yoga, guida oss genom Palma och bjuda oss på personliga tips.

Veckan genomförs i ett unikt samarbete mellan Springtime, Ving och Malin Berghagen. 

Ledarstab: I tillägg till Malin finns en ledarstab från Springtime på plats som inspirerar och utmanar med träning och föreläsningar. Passen är upplagda så att du själv avgör hur hårt du vill köra. Om du vill köra riktigt tufft kommer du få utlopp för det, men det går bra att ta det lugnare och prova på också. Bor gör vi på Vings fräscha Sunprime Waterfront Hotell 8km utanför Palma i fina Can Pastilla. Hotellet är perfekt beläget på stranden och erbjuder en mängd olika rumstyper, faciliteter samt en trevlig restaurang och bar.

 

Instruktörer på plats

  • Malin Berghagen

    Instruktör

  • Cecilia Gustafsson

  • Åsa Stelin Barrén

    Instruktör

  • Maria Cajdert

  • Peppe Lindholm

  • Kristin Kaspersen