Training Camp Kreta

Kreta – 3-10 maj 2018 Träningsglädje för Kropp & Själ

3/5-10/5 Träningsglädje för Kropp och Själ med Mårten Nylén, en energifylld vecka med ett grundligt helhetstänk för kropp och själ. Mårtens definition av hälsa är att må bra inifrån och ut. Vi tränar för att få styrka och smidighet med inspiration och hjälp av kampsport, dans och yoga.

Av Mårten får du nyckeln till träningsglädjen, hans pass är både effektiva och roliga, de aktiverar dessutom hela kroppen. Alla kan vara med, oavsett träningsvana.

Finn även glädjen i dansen och lugnet i yogan under Kretas heta solstrålar. Vi erbjuder också flera andra träningsformer och inspirerande föreläsningar.

Instruktörer på plats

  • Mårten Nylén

    Instruktör

  • Carolina Söderberg

  • Sabrina Cherif

  • Johanna Bouveng

Kreta – 26 apr-3 maj 2018 Yoga Boost

26/4-3/5 Yoga Boost, veckan kommer att vara fylld med olika yogapass, föreläsningar. Som nybörjare eller erfaren utövare kommer du att bli guidad djupare in i yogans fantastiska värld och även få hjäl...
FRÅN 14 450 SEK

Kreta – 3-10 maj 2018 Träningsglädje för Kropp & Själ

3/5-10/5 Träning för kropp och själ, en energifylld vecka med ett grundligt helhetstänk för kropp och själ. Mårtens definition av hälsa är att må bra inifrån och ut. Vi tränar för att få styrka och sm...
FRÅN 14 950 SEK