Training Camp Kreta

Temaveckor

Turkiet_anki_utanlogo

Training Camp Kreta temaveckor 
-En härlig resa med fokus på träning, njutning & gemenskap-

19-26/4 Aktiv Senior, en träningsresa för den aktiva senioren som vill uppleva Kreta genom en härlig gruppresa där fokus ligger på träning, hälsa och välmående. Träningen är anpassad för seniorer – där både styrka och rörlighet ingår. Veckan bjuder på vandringar, yoga, jympa och träningsskola. Stor vikt läggs vid det sociala, att resa själv men inte ensam är något vi tar fasta på.

26/4-3/5 Yoga Boost, veckan kommer att vara fylld med olika yogapass och föreläsningar. Som nybörjare eller erfaren utövare kommer du att bli guidad djupare in i yogans fantastiska värld och även få hjälp att upptäcka dess många hälsobringande effekter. Du guidas av några mycket erfarna och även välkända instruktörer som representerar en mängd olika yogainriktningar. Även om det mest är yoga på programmet så kommer du också få chansen att träna Afrodans, SOMA och lyssna till en mängd olika intressanta föreläsningar.

 

3/5-10/5 Träning för kropp och själ med Mårten, en härlig vecka med helhetstänk för kropp och själ. Denna vecka bjuder på svettig helhetsträning för styrka och smidighet. Flödande dans i mönster, avslappningspass och andning. Träning med kraft, inspirerad från yoga och kampsport som ger hetta och energi. Rytmisk dans och träning som ger stabilitet och fin hållning. Samt lugnet i, och avstressningen, i yogan.