Training Camp Kreta

Bekräftelse – Training Camp Kreta

-Precis som en helt vanlig solresa. Fast med ett rörligare innehåll. 

Hej,

Tack för din bokning till Kreta!

Bokningsbekräftelse/Faktura

Bifogat i ditt mail finns en bekräftelse och en faktura. Viktigt att tänka på är att ditt tilltals- och alla efternamn måste stavas som det står i ditt pass, kontrollera att det står rätt i bifogad bekräftelse. Om något skulle vara fel i din bokning, kontakta oss innan inbetalning av handpenning så korrigerar vi det.

Betalning

Handpenningen ska vara Springtime tillhanda inom 7 dagar och resterande belopp ska betalas senast 60 dagar innan avresa. Observera att det inte skickas ut en ny faktura utan du behåller den gamla. Det går bra att betala via Bankgiro 171-6083 eller med betalkort (VISA/Mastercard/American Express) på Springtimes hemsida. Är ni flera i bokningen och vill betala var för sig så går det alldeles utmärkt både via BG och kortbetalning.

Följ länken för att komma till betalningssidan: 
http://springtime.se/mina-sidor/

Resan

Du reser med Ving till Kreta. På flyget ingår ett incheckat bagage på 20 kg inklusive handbagage, mat ingår (ej vid reguljärt flyg). (Bagagevikt varierar beroende på vilket flygbolag du flyger med, exakt bagagevikt framgår på dina biljetter som du får av Ving innan avresa). 

 
Detta ingår i din resa
-Flyg inkl alla flygskatter från Arlanda/Göteborg/Malmö.
-Bagage á 1 väska om 20 kg.
-Måltid ombord t/r.
-Transfer flygplats-hotell t/r (2,5 timmar per väg). 
-Del i vald rumstyp. 
-Frukostbuffé alla dagar.
-Fem bufféluncher inklusive vatten, läsk, lokalt vin eller öl.
-Fem middagar med mezeplock, varmrätt från menyval samt dessertbuffé vatten, läsk, lokalt vin eller öl. 
-Deltagande på all träning och föreläsningar enligt program. 
-Utflykt vandring.
-Service av Springtimes personal på plats.
 
Följande ingår inte i resans grundpris
* Enkelrumstillägg.
* Avbeställningsskydd.
 
Avbeställningsskydd är bra att ha, kontrollera att du har ett i din hem- eller kreditkortsförsäkring, om inte kan du teckna ett via oss hos ERV (Europeiska). Detta gäller vid plötsligt inträffad och oförutsedd händelse som sjukdom, dödsfall eller tex återkallad semester. Ingen självrisk. Detta måste tecknas innan handpenningen betalas in. 
För resor upp till 15000 kr kostar avbeställningsskyddet 495 kr
För resor upp till 20000 kr kostar avbeställningsskyddet 649 kr
För resor upp till 25000 kr kostar avbeställningsskyddet 895 kr 
 

 

Hotellet – Ocean Beach club (obc)

Ocean Beach Club är ett hotell byggt för familjelyx. OBC är en del av Sunwing Makrigialos Beach och våra gäster har självklart tillgång till Sunwings stora utbud av aktiviteter och faciliteter men kan också välja att njuta av lugnet på OBC. Det är fullt av generösa ytor där stora och små sällskap kan ta det lugnt, spela spel, leka, läsa böcker eller bara sitta och prata. Drömmen om ett vardagsrum där alla får plats, där ute och inne flyter ihop, blir verklighet på OBC.

Läs mer om hotellet här.

Kreta 

Kreta ligger mitt i Medelhavet, söder om det grekiska fastlandet. Kreta är Greklands största ö med sina cirka 600 000 invånare på en yta som är ungefär lika stor som Södermanland – men i en betydligt mer vidsträckt form. Makrigialos,dit vår resa går, ligger på Kretas sydöstra sida inbäddat bland höga berg och fina vikar. Från Heraklion, dit vi flyger, tar transfern ca 2,5 timmar och vi hinner se och uppleva bitar av Kreta på vägen.

Mer information om resan, program och färdhandlingar mailas ut till dig/er ca 14 dagar innan avresa. 

Prova 2 nummer av våra tidningar kostnadsfritt

Klicka på respektive tidning för att beställa 2 nr gratis.

RW omslag   BC omslag

 

Tack för din bokning, 
Med vänliga hälsningar

Springtime