Training Camp Kreta

Hotell

Ocean Beach Club – Kreta****+ (Ving)

Välkommen till ett designhotell med avslappnad atmosfär. Ocean Beach Club by Sunwing Family Resorts har allt som hör ett Sunwing till, bara extra snyggt paketerat.

Kreta 23

Vi erbjuder dessa 3 rumskategorier:

Compact Suite Balkong med Havsutsikt: (A12SEA) 
Enrumssvit för upp 1-2 personer.
Ca 23 m2.Kombinerat sov- och vardagsrum med tv. Pentry med kylskåp och kokplattor. Badrum med dusch och wc. kan bokas för eget bruk. 

2-rums Clubhouse Suite Balkong med Havsutsikt:(A22SBZ)
Clubhouse passar dig som vill bo lugnt och avskilt men ändå ha nära till Ocean Beach Club – samt underhållningen och aktiviteterna på Sunwing Makrigialos Beach. Tvårumssvit för 2 personer. Kan bokas för eget bruk. 
Ca 31 m2.Ett sovrum och vardagsrum. Varierande planlösning. Pentry med kylskåp och kokplattor. Badrum med dusch och wc. Balkong med havsutsikt.

2-rums Clubhouse Suite med Balkong med Terass, Havsutsikt (A22STZ)
Clubhouse passar dig som vill bo lugnt och avskilt men ändå ha nära till Ocean Beach Club – samt underhållningen och aktiviteterna på Sunwing Makrigialos Beach. Tvårumssvit för 2 personer.
Ca 31 m2.Ett sovrum och vardagsrum. Varierande planlösning. Pentry med kylskåp och kokplattor. Badrum med dusch och wc. Stor terrass (24 m2) med havsutsikt och Terrass. Terrassen har utedusch.  Markplan.

För mer utförlig information om rummen samt planlösning:
http://www.ving.se/grekland/makrigialos/ocean-beach-club/boende

Kreta 30

Ocean Beach Club – Kreta (OBC) är ett hotell byggt för familjelyx. OBC är en del av Sunwing Makrigialos Beach och våra gäster har självklart tillgång till Sunwings stora utbud av aktiviteter och faciliteter men kan också välja att njuta av lugnet på OBC. Vi kan inte ta åt oss äran för konstruktionen av horisonten och havet, men vi har kompletterat platsen med ett designhotell för den moderna familjen.

OBC är fullt av generösa ytor där stora och små sällskap kan hänga och spela spel, leka, läsa böcker eller bara sitta och prata. Drömmen om ett vardagsrum där alla får plats, där ute och inne flyter ihop, blir verklighet på OBC.

Kreta 28

Hotellet vänder sig mot havet och ligger precis ovanför en av Kretas allra bästa stränder. Här finns generöst med ytor för sol och vilsamt umgänge men också spa och gym.

Vill du bege dig utanför hotellet ligger byn Makrigialos på promenadavstånd en bit bort. Här finns mysiga restauranger och barer alldeles vid stranden. Det finns också en del affärer att shoppa i.

Kreta 27

Hotellfakta
Rum: 171 sviter
Byggt: 1987 och 1989
Renoverat: 2011
Våningar: 2-3
Luftkonditionering: 1/6-30/9 kl. 16.00-19.00 och 22.00-09.00.
Hiss: Till vissa delar av byggnaderna (ej i Clubhouse).Parkering:
Allmän parkering vid hotellet, begränsat antal.
Pool: 3 st
Barnpool: Ja
Hiss: Ja, delvis
Bar: 2st
Poolbar: Nej
Restaurang: Ja
Minimarket: Ja
Städdagar/vecka: 7
Lokalt centrum: 1,5 km
Strand/bad: 0-100 mr
Internet: Ja
Gym: Ja

Ända sedan 2000 har Ocean Beach Club och Sunwing Family Resorts haft rökfria lägenheter vilket har varit mycket uppskattat bland många av våra gäster. Numera är hela hotellet rökfritt, det finns anvisade rökområden på anläggningen. Rökfritt gäller även i lägenheterna, på balkongerna/terrasserna samt e-cigaretter.