Training Camp Kalamata - Nyhet 2017

The Westin Costa Navarino – Hotell

The Westin Costa Navarino - lobby

The Westin Costa Navarino *****

Navarino Dunes
Costa Navarino 24001 Messinia
Grekland

Ekologiskt hotell

Vi har hittat ett högklassigt hotellet vid Medelhavets kust. Hotellet öppnade sina dörrar 2010 och ligger i den grekiska provinsen Messina med 445 rum. Det är ett ekologiskt hotell som satsat på närproducerat och fullt ut miljötänk.

Hotellet är 5-stjärnigt och erbjuder allt det du kan behöva under en semester. De satsar allt på att bli en unik resort som alla gäster ska vilja återkomma till. Och det har de lyckats med.

The Westin Costa Navarino - lobbyterrass

Stort utbud av restauranger

På hotellet finns flera restauranger med ett blandat utbud. Det finns en bufférestaurang, en grekisk restaurang, en libanesisk restaurang, en japansk restaurang och ett antal till. ”Flame” är en pärla som ligger i klubbhuset på golfbanan med mycket fin utsikt över banan och väldigt god mat.

The Westin Costa Navarino - Da Luigi restaurang

Fina frukostbuffé väntar

Frukost äts i ”Morias”, en grekisk buffé med med en hel del lokalt producerade råvaror som yoghurt, musli, honung, marmelad, ost och det är närproducerat. Frukosten är väl tilltagen så ta dig tid att hinna njuta av din omelette och allt annat som behövs för att orka en hel dag fylld av träning och äventyr.

The Westin Costa Navarino - kvällsvy

Hälsocenter för den kräsne

Hotellet har också satsat mycket på att vara ett ”hälsocenter”. Det finns ett mycket väl tilltaget fitness-center med stort gym, stor utomhus jacuzzi, inomhuspool och bastuområde, innesal som erbjuder yoga, pilates, dansklasser mm. En del av våra pass kommer med största säkerhet att hållas i någon av dessa lokaler. Området är mycket fräscht och bra utrustat. I anslutning till det området finns en stor inomhusarena med basketplan och bra möjligheter för inomhusträning.

The Westin Costa Navarino - Golf på Bay Course Kalamata

Välj mellan två golfbanor 

På hotellet finns två golfbanor med 18 hål, ”The Dunes Course” och ”The bay course”. Banorna håller mycket hög klass och en runda på någon av dem blir en upplevelse utöver det vanliga för den som tycker om och spelar golf. Klubbhuset med bar och restaurang är det perfekta 19 hålet med fantastisk utsikt över banan. En bra shop finns där också.

The Westin Costa Navarino - Garden View Room

Ljusa och rymliga rum

Alla rum är rymliga, ljusa och med fin utsikt, vissa med egen pool. Utsikten är antingen mot havet eller mot trädgård/pool-område eller mot den vackra omgivningen runt hotellet. Hotellet är inspirerat av byggnadsstilen som användes i detta område för länge sedan och man har bevarat det traditionella men gjort det med en ultramodern touch. Alla rum har luftkonditionering och wifi.