Om Resan

Vandring & Träning i Davos

VANDRING & TRÄNING DAVOS
Resa:  18-26 JULI 2020
Loppdag:
25 JULI 2020
FRÅNPRIS: CA 16 800 KR

Intresseanmälan för 2020-års resa är öppen. 


Davos är mest känt som vinterort, men underskatta inte sommaren – den är fullkomligt fantastisk! Följ med på en aktiv semester där dagarna fylls av aktiviteter och upplevelser i alpmiljö. Veckan präglas av storslagen natur, frisk luft, långa och korta vandringar.

Vi blandar vandringarna med rörlighetsträning och yoga och det finns garanterat något för alla. Föreläsningar, god mat, social samvaro och engagerande och inspirerande ledare gör att vi vågar utlova en mycket innehållsrik vecka. I tillägg till vårt programutbud finns bra möjligheter för cykling, tennis, golf och klättring. För den aktive är det här verkligen platsen att vara på.

Vi har arrangerat resor till Davos sedan 1989 och den spektakulärt vackra naturen gör Davos till den perfekta destinationen för en aktiv semester. Davos är beläget  i östra Schweiz och här upplever du ett makalöst alpint landskap med storslagen natur. Davos ligger på drygt 1500 meter över havet och har cirka 12.000 invånare.

Hotellets läge är perfekt, centralt i Davos och nära till liftar och linbanor nära som snabbt tar oss upp till Alpernas fantastiska stigar där vi varje dag kommer att erbjuda vandringar och löpturer. Fokus kommer att ligga på vandringar men vi kommer dagligen att erbjuda andra former av träning som komplement.

Vill du dessutom avsluta med ett lopp så kan du delta i någon av loppet Swissalpines olika sträckor. Distanser som du kan välja mellan är :

T88: 88,1 km
K43: 42,7 km
K23: 23,8 km
H20: 19,9 km
H10: 9,3 km 

T= Traillöpning
K= Löpning på grus och asfalt
H= Hike/Vandring

Så välkommen med på en resa med varierat utbud och mycket att uppleva.

Instruktörer på plats

  • Odd Blakkisrud

  • Christer Skog

  • Anci Näslund

  • Anna Ahlqwist

  • Ola Skildheim

  • Seraina Boner

Shanghai Marathon & Peking
17 nov 2019

Nyhet 2019! Shanghai Marathon hålls varje år under senhösten. Loppet startar vid den kända gatan The Bund och avslutas vid Shanghai stadion.

United Airlines NYC Halvmaraton
15 mar 2020

New York Halvmarathon nu med ny bansträckning med start i Brooklyn upp genom Manhattan och målgång i Central Park! Perfekta loppet för dig att starta våren med.

Training Camp Portugal

Vårt klassiska Training Camp på den härliga Algarvekusten med veckor för alla! Läs vidare för mängder av möjligheter till en rolig och aktiv semester fylld av...

Honolulu Marathon – drömresan
01 dec 2019

Drömmer du om upplevelser utöver det vanliga? Vintern 2019 kommer vi ännu en gång arrangera drömresan till USA och Hawaii.


Laddar bokning