Om Resan

Vandring & Träning i Davos

Davos är mest känt som vinterort, men underskatta inte sommaren – den är fullkomligt fantastisk! Följ med på en aktiv semester där dagarna fylls av aktiviteter och upplevelser i alpmiljö. Veckan präglas av storslagen natur, frisk luft, långa och korta vandringar.

Vi blandar vandringarna med yoga, styrka och fyspass och det finns garanterat något för alla. Föreläsningar, god mat, social samvaro och engagerande och inspirerande ledare gör att vi vågar utlova en mycket innehållsrik vecka. I tillägg till vårt programutbud finns bra möjligheter för cykling, tennis, golf och klättring. För den aktive är det här verkligen platsen att vara på.

NYHET!
Vi erbjuder ett weekend-alternativ för dig som bara vill springa loppet.

Vi har arrangerat resor till Davos sedan 1989 och den spektakulärt vackra naturen gör Davos till den perfekta destinationen för en aktiv semester. Davos är beläget  i östra Schweiz och här upplever du ett makalöst alpint landskap med storslagen natur. Davos ligger på drygt 1500 meter över havet och har cirka 12.000 invånare.

Hotellets läge är perfekt, centralt i Davos och nära till liftar och linbanor nära som snabbt tar oss upp till Alpernas fantastiska stigar där vi varje dag kommer att erbjuda vandringar och löpturer. Fokus kommer att ligga på vandringar men vi kommer dagligen att erbjuda andra former av träning som komplement.

Vill du dessutom avsluta med ett lopp så kan du delta i någon av loppet Swiss Alpines olika sträckor. Distanser som du kan välja mellan är :

T88: 88,1 km
K43: 42,9 km
T39: 39,1 km
K23: 23,8 km
H21: 21,4 km
H20: 20,3 km 
K10: 9,5 km

T= Traillöpning
K= Löpning på grus och asfalt
H= Hike/Vandring

Så välkommen med på en resa med varierat utbud och mycket att uppleva.

Instruktörer på plats

 • Odd Blakkisrud

  Instruktör

 • Anna Ahlqwist

 • Anci Näslund

  Instruktör

 • Ola Skildheim

 • Christer Skog

 • Magnus Johansson

  Ledare


Laddar bokning