Training Camp Costa Blanca- Spanien Höst 2017

Upplevelser

ALC ON Trailrunning bergspass

Bergspasset
Detta är en aktiv utflykt som är ett fundament i alla våra träningsresor. Vi åker upp i bergen med buss och stannar i en trevlig liten stad. Här delar vi upp oss i grupper, löpning eller powerwalk/stavgång. Olika distanser och tempogrupper erbjuds i de två kategorierna. Distanserna ligger mellan 8 km och 15 km, vill du springa längre så kan du välja att springa två varv. Utflykten är en halvdagstur och vi njuter natur och motion. Väl tillbaka till bussarna i den lilla staden kan du köpa och njuta en lunch på den lokala restaurangen. Vi räknar med att åka kl 9.oo och vara tillbaka på hotellet runt kl 15.00. Utflykten (exkl. lunch) ingår i resans pris.

ALC ON Risträsket 4

Kulturturen
En aktiv kulturvandring längs stranden in till Oliva. Här bekantar vi oss med staden och borgen, njuter av kaffe eller sangria och promenerar sedan längst strand eller fält hem. Turen tar cirka tre timmar.

ALC ON Risträsket 6

Geocatching
Vi kommer att köra en aktiv ”orienteringsutmaning” där vi bildar olika team. Varje team får en GPS och med hjälp av denna letar vi  efter skatter. Den som hittar flest skatter på kortast tid vinner. Skatterna kan vara gömda i grottor, i träd eller på andra intressanta ställen.