Training Camp Costa Blanca- Spanien

Träning & Program

ALC ON Ingalis

Training Camp Costa Blanca – Ett sportparadis
Tuffa pass vid sportcentret och lugnare vid poolen, cross på stranden, det nya passet sports athletics, löpskola på fotbollsplan
och yoga i solnedgången. Det är några av de F&S-pass du kan träna den här veckan. För de som önskar så finns det även tennis, golf och bra cykelvägar! Man kan hyra golfklubbor, tennisracket och cyklar på plats.

Program:

Klicka här för att se program

Morgon: Innan frukost, strand och hotellområdet:  
07:30-08:30: Morgonjogg på stranden eller ett yoga/flex softpass inomhus.

Förmiddag: Träningscentret, ca 900 m från hotellet:
10.00-12:00: Träning utomhus vid sportcentret som består av en crossfitbur, en stor mjuk ”träningsplanka” för jympa, core och dans. Sports Athletics, löpskola tränar vi på fotbollsplanen intill.

Eftermiddag: Hotellområdet och stranden.
14:00-16:30: Rörlighetsträning under eftermiddagen vid poolen. Allt från flex och yoga till poolträning. Skivstång inomhus och som avslutning på träningsdagen cross och löpning på stranden.

Kväll: Hotellområdet
Efter middagen är det föreläsningar och andra roliga upptåg som våra ledare håller i. 

Utflykt
Bergspasset på torsdag förmiddag som avslutas med lunch på restaurangen där vi startar. Vi är tillbaka på hotellet runt kl 15:00. Inga pass under dagen. 

Löpning: 
Vi kommer köra en härlig morgonjogg på stranden så kroppen vaknar upp, ett par pass löpskolning uppe på fotbollsplan samt eftermiddagslöpning i ett behagligt tempo.

Ledare:
Ledarstaben håller på att rekryteras och då resan är ett samarbete med Friskis&Svettis kommer huvudparten av ledarstaben komma från dem.