Om Resan

Training Camp Costa Blanca- Spanien 2018

Training Camp Costa Blanca

SPORTIGT I SPANIEN MED FRISKIS&SVETTIS!
Datum: 12-19 maj 2018

Boka senast 30 november och få 750 kr i rabatt, ange kod Friskis. Från 1 december och framåt blir rabatten 250 kr med kod Friskis.

Efter höstens succé, Training Camp Costa Blanca, fortsätter vi med en vecka i vår i samarbete med Friskis&Svettis. Här planeras tuffa pass vid sportcentret och lugnare vid poolen, cross på stranden, sports athletics och löpskola på fotbollsplan, yoga i solnedgången. Tennis och golf finns runt knuten. För den som vill cykla finns det härliga turer man kan göra upp i bergen.

Välkommen till en vårvecka i Spanien!

Training Camp Costa Blanca - överblick

Oliva Nova ligger 11 mil norr om Alicante. Oliva Nova Beach & Golf Resort är en fyrstjärnig fin anläggning med möjlighet till mycket sport, träning och återhämtning.

Resorten ligger precis vid den långa härliga sandstranden inbäddat i ett naturskönt område med berg i bakgrunden, golfbana runt knuten, stort sportcenter med crossfit-bur, fotbollsplaner, tennis och en träningsplanka. Till den lilla staden Oliva är det inte långt, här finns shoppingcenter, restauranger och en fin gammal stadskärna, blandat med spanskt vardagsliv. Mellan bergen och hotellet ligger ett naturområde med risfält och apelsinodlingar. Omgivningarna är mycket uppskattade av cyklister med fina vägar och lite trafik.

Training Camp Costa Blanca - risträsket