Tokyo Marathon 2020

Biljettbrev

Hej,

Vi hoppas att vintern är bra och att dina förberedelser inför Tokyo Marathon går som de ska. Nedan hittar du info om resans program och loppet.

Startbeviset och information till loppet får ni direkt från arrangören i början av februari. Kontakta oss om ditt startbevis inte har kommit.

RESEDOKUMENT

Biljett/resedokument hittar du bifogat i ditt mail. Vänligen läs igenom att sammanställningen stämmer. Observera att ingen voucher behövs till hotell och andra aktiviteter.    

FLYGBILJETT

Dina flygtider och referensnummer hittar du i bifogat dokument. 
Dubbelkolla att ditt tilltalsnamn och efternamn är rätt stavat. Senast 24 h innan avresa ska du gå in på SAS hemsida och fylla i dina personuppgifter här. Du kan checka in 22 h innan avresa på SAS hemsida här alternativt på flygplatsen vid avresa. Det incheckade bagaget får väga max 23 kg och handbagaget får väga max 8 kg. Mat och dryck (ej alkohol i SAS Go) ingår på flygresan.   
Glöm inte passet.

PASS/visum

För svenska medborgare krävs inget visum för vistelse kortare än 90 dagar. Giltigt pass krävs för inresa. För barn krävs eget pass. Kontrollera att ditt pass är giltigt under hela din vistelse i Japan. Resenärer av annan nationalitet än svensk bör kontrollera vad som gäller med Japanska ambassaden alternativt sin egen myndighet. 

SAMLING AVRESA

Frivillig samling på Kastrup utmed gaten till Tokyo. Där möter du reseledare Anna Ahlqvist, hon har Springtimekläder på sig.
Anna flyger från Landvetter till Kastrup.
Incheckning sker på egen hand och vi rekommenderar att vara på plats minst 2 timmar innan avresa.
Återsamling efter tullkontrollen i Tokyo.

VID ANKOMST

Vid ankomst till Tokyo hämtar du ditt bagage och passerar passkontrollen där du blir mött av en representant från Springtime. Vi har en privat buss bokad för gemensam transport till nummerlappsmässan för uthämtning av nummerlapparna, därefter åker vi till hotellet och checkar in.

INCHECKNING PÅ HOTELL

Ingen hotellvoucher behövs.
Du visar upp ditt pass vid ankomst för att checka in.

HOTELLEN

Vi bor på New Otani Tokyo. Läs mer om hotellen via denna länk. Frukost ingår. Wi-Fi ingår.

STARTNUMMER/NUMMERLAPP

Mejlas till dig i början av februari.

Loppinfo

Tänk på att det kan vara mycket kallt, snittemperatur 3 grader på natten och 10 grader på dagen i februari. Lämna in en påse med varma och torra kläder för ombyte efter målgång. Tips är att ha en gammal tröja att slänga vid starten av loppet, påsen med överdragskläder måste lämnas in 45 min före start. Gratis Shuttle-bussar finns tillgängliga för oss till och från start- och målområdet (avgångstider från hotellet är inte klara, information ges på plats). Starttid för maratonlöparna är kl. 09.10 och du måste vara i mål senast kl. 16.10. Det är 35 500 löpare som springer maratonloppet. Mer info om loppet här: loppinfo
  

PROGRAM

Följ denna länk för att se resans program 

RESELEDARE

Anna Ahlqvist Telefonnr: 073-4099 793. 
Anna har sprungit många maraton runt om i världen, även Tokyo.

övrigt

Valutan heter Yen. Den bör köpas före avresan på växlingskontor. Att växla från svenska kronor på plats rekommenderas inte då de kan ge dålig kurs. Bankomat finns på de flesta 7-eleven butiker, vissa större banker som Citibank och på postkontor. Många mindre restauranger och butiker accepterar inte betalkort.                                       

El

Strömmen i Japan är 100 volt, 50 Hz och en adapter behövs.

 

Väder

Medeltemperaturen i Tokyo under februari är ca 7 grader. Relativt kyligt med andra ord. Packa ner varma kläder för vardag och löpning.

 

Försäkringar

Sjukvård är dyrt i Japan så se till att du har en bra reseförsäkring. Har du reseförsäkring via hemförsäkringen så kontrollera vad som innefattas av den på resan.

 

tidsskillnad

Tidsskillnaden till Japan är + 8 timmar.

De flesta mobiltelefoner med 3G fungerar. Kontakta din leverantör för korrekta uppgifter. Dricks lämnas i regel inte i Japan.

Vi önskar dig en härlig och minnesvärd resa!

Med vänliga hälsningar,
Springtime
Gustavslundsvägen 34,1tr – 16751 Bromma –
E-post: info@springtime.se – Telefon: 08-54553540

PROVA 2 NUMMER AV VÅRA TIDNINGAR KOSTNADSFRITT

Klicka på respektive tidning för att beställa 2 nr gratis.

RW omslag

BC omslag

 

 

 

 

 

 

Våra huvudpartners: 

Chicago Marathon

Chicago Marathon är ett av världens största, mest populära maratonlopp. Chicago - även kallat "The Windy City" - är ett måste för alla löpintresserade. ...
FRÅN 2 000 SEK

Paris Marathon

Ett av världens största lopp med över 40 000 deltagare. Loppet är ett ”riktigt” stadslopp som passerar många av Paris sevärdheter....
FRÅN 6 450 SEK

Boston Marathon

Boston Marathon är världens äldsta och mest legendomspunna maratonlopp. ...
SLUTSÅLD

Virgin London Marathon

London Marathon är ett av världens snabbaste lopp och ca 40 000 löpare tar sig i mål. Loppet har en underbar bansträckning och stämning! ...
SLUTSÅLD

TCS New York City Marathon

Garanterade platser till 2021! Väntelista 2020. Om du ska springa ett maratonlopp i ditt liv så ska du göra det här! New York Marathon är ett av världens största och mest mytomspunna lopp. ...
FRÅN 2 000 SEK