The Sound of Music i Salzburg med Gabriel Forss 22-26 maj 2024

Bekräftelsebrev

Hej,

Tack för din bokning till resan ”The Sound of Music” i Salzburg med Gabriel Forss 22-26 maj

BOKNINGSBEKRÄFTELSE/FAKTURA

Bifogat i ditt mail finns en bekräftelse och en faktura. Viktigt att tänka på är att ditt tilltals- och efternamn måste stavas som det står i ditt pass, kontrollera att det står rätt i bifogad bekräftelse. Om något skulle vara fel i din bokning, kontakta oss innan inbetalning av handpenning så korrigerar vi till det.

BETALNING

Handpenningen ska vara Springtime tillhanda inom 7 dagar och resterande belopp ska betalas senast 70 dagar innan avresa. Observera att det inte skickas ut en ny faktura utan du behåller den gamla. Det går bra att betala via Bankgiro 480-4878  eller med betalkort (VISA/Mastercard/American Express) på Springtimes hemsida. Följ länken för att komma till betalningssidan: 
https://springtime.se/mina-sidor/
Är ni flera på bokningen så går det alldeles utmärka att betala varsin del. Du fyller bara i din del som du ska betala i rutan med belopp.

RESAN

Du reser med Lufthansa till Salzburg (via Frankfurt). På flyget ingår ett incheckat bagage på 23 kg inklusive handbagage, mat ingår ej.  

PRELIMINÄRA FLYGTIDER  

Klicka här för att se flygtider.
* Observera att flygtiderna är preliminära och kan ändras 

Detta ingår i din resa:

– Flyg med Lufthansa t/r inklusive alla skatter och 23kg bagage
– Transfers t/r flygplats-hotell
– Logi i vald rumskategori
– Frukost alla dagar
– 3 middagar 
– 1 lunch 
– 7 timmar körträning + konsert
– Morgonpromenader enligt program
– Heldagsutflykt Sound of Music, city tur Salzburg och Salzkammergut med båttur och lunch.
– Salzburg/Mozart tur
– Springtimes reseledarservice på plats 
– Konsert 
– Turistskatt

Detta ingår inte i resan:

– Avbeställningsförsäkring, 7% av resans pris med Gouda

Tillval:

– Avbeställningsförsäkring, 7% av resans pris med Gouda
– City vandring 25 eller 26 ma

TILLÄGGSVAL

Avbeställningsskydd är bra att ha, kontrollera att du har ett i din hem- kreditkortsförsäkring, om inte kan du teckna ett hos via oss hos Gouda Detta gäller vid plötsligt inträffad & oförutsedd händelse som sjukdom, dödsfall eller tex återkallad semester. Detta måste tecknas innan handpenningen betalas in. Pris 7% av resans pris.
 

HOTELLET – NH COLLECTION SALZBURG  CITY 

NH Collection Salzburg-City är beläget i hjärtat av Andräviertel, nära Mirabell Palace och  Mozarts födelseplats. Hotellet är omgiven av trendiga barer, coola restauranger och affärer. Denna plats kombinerar modern, urban elegans med traditionell österrikisk kafékultur. När du går in i byggnaden kan du förvänta dig en varm atmosfär där både lokalbefolkning och resenärer sitter, pratar och njuter av tiden tillsammans.

En riklig och balanserad frukost serveras dagligen i hotellets restaurang. Frukostbuffén inkluderar ett brett utbud av färska fruktjuicer, bakverk, kallskuret, ostar, frukt, yoghurt, bröd och mycket mer. Du kan också begära varma rätter som tillagas efter beställning.

Bottles & Jars i lobbyn har ett utbud av drycker samt lätta och avslappnade måltider vid behov.

När du vill koppla av kan du dra nytta av hotellets bastu och gym. 

Hotellet har rymliga rum med varma interiörer som är både funktionella och eleganta. Rummen är utrustad med Wi-Fi, satellit-TV, aircondition, hårfön, minibar och ett kassaskåp. Rummen vi bor i är Superiorrum. 

Hotellets adress: Franz-Josef-Straße 26, 5020 Salzburg, Österrike

salzburg

Geografiskt ligger Salzburg vid floden Salzachs strand på norra sidan av Alperna. Den dramatiska bakgrunden av bergen i söder kontrasterar vackert med det lugna låglandet i norr. Den närmaste alptoppen, Untersberg, bara några kilometer från stadskärnan. Gamla stan, präglad av barocktorn och kyrkor, är innesluten av två mindre berg, Mönchsberg och Kapuzinerberg.

Salzburg är välkänd för sin imponerande barockarkitektur och rika historia. Staden är en magnet för musikentusiaster från hela världen tack vare sina många högkvalitativa festivaler som pågår året runt. Stadens mest kända musikaliska arv har lämnats av ingen mindre än Wolfgang Amadeus Mozart, en Salzburg-son. Platser som Mozarts födelsehus i Getreidegasse och hans bostad på Makartplatz har omvandlats till museer och välkomnar nu besökare att utforska hans liv och arbete.

Salzburg ligger cirka 150 km öster om München, Tyskland, och 300 km väster om Wien. 

BILJETTER OCH MER INFORMATION

Mer information om resan, program och färdhandlingar mailas ut till dig/er ca 2 veckor innan avresa.

ÖVRIGT

Ta med det Europeiska sjukförsäkringskortet på resan eller beställ ett sådant utan kostnad hos försäkringskassan. Det ger dig rätt till nödvändig sjukvård i andra EU/EES-länder.

FÖLJ GÄRNA OSS PÅ SOCIALA MEDIER

Instagram : Tryck här eller hashtagen #springtimetravel
Facebook: Tryck här
Nyhetsbrev: Signa upp här

 

VIP-RABATT I RUNNER’S STORE

Som Springtime-resenär får du 20% rabatt på alla kläder och 10% rabatt på elektronik och tillbehör. Ange koden:  2023SPRING

Tack för din bokning och välkommen ut på en resa med oss! 

Med vänliga hälsningar,

Springtime
Gustavslundsvägen 34,1tr
16751 Bromma
E-post: info@springtime.se
Telefon: 08-54553540

 

VÅRA HUVUDPARTNERS: