Om Resan

The Sound of Music i Salzburg med Gabriel Forss 22-26 maj 2024

Upplev ”The Sound of Music” i Salzburg med Gabriel Forss som din körledare!

 

Datum: 22-26 maj 2024

Boka innan den 29 februari för 1000kr i rabatt. Använd rabattkod: SALZBURG

Drömmer du om att sjunga i de vackra alperna, omgivna av den förtrollande naturen som en gång var hem för den ikoniska von Trapp-familjen? Nu har du chansen att förverkliga din dröm på vår körresa till Salzburg den 22-26 maj, där vi tar dig med på en musikalisk resa du sent kommer att glömma.

På denna resa kommer du att få utforska de magiska platserna som gav liv åt ”The Sound of Music”. Vi kommer besöka den vackra trädgården Mirabell, där barnen sjöng ”Do-Re-Mi,” och du kommer att kunna följa i deras fotspår med sång och glädje. Inte att glömma är att vi kommer att sjunga i den fantastiska domkyrkan i Salzburg.

Vi tar dig också till slottet Leopoldskron, där den bekanta scenen med båten spelades in, och du kan vandra genom baron von Trapps trädgård och känna historiens vingslag.

Trädgården i slottet Hellbrunn är en annan höjdpunkt på vår resa, där flera ikoniska scener filmades, inklusive sången ”16 going on 17”. Du kommer att kunna sjunga i dessa historiska omgivningar och skapa dina egna minnen.

Stiftkyrkan Nonnberg, fortfarande ett aktivt kloster, är en plats för andlig reflektion och ett besök här kommer att ge dig en djupare förståelse för filmens bakgrund.

Vi kommer också utforska Salzburgs sjödistrikt, där Fuschlsjön och Wolfgangsee var bakgrunden till många inspelningar. Du kommer att kunna njuta av den natursköna skönheten och låta dig inspireras av musiken.

Och sist men inte minst, vi kommer att besöka bröllopskyrkan i Mondsee, där Maria och baronen vigdes. Detta är en chans att känna den kärlek som genomsyrar filmen och kanske till och med sjunga några toner för att hylla deras kärlekshistoria.

Denna körresa är en unik möjlighet att fördjupa din passion för musik, utforska Salzburgs skönhet och låta Gabriel Forss guida dig mot en minnesvärd sångupplevelse. Missa inte chansen att vara en del av denna magiska resa!

Och som avslutning på vår resa kommer vi att avsluta med en spektakulär konsert i Mozarts hemstad. Vad kan vara en bättre plats att fira musiken än i Salzburg, där klassiska toner har ljudit i århundraden?

Boka din plats nu och låt oss tillsammans skapa harmoni i de vackra alperna med ”The Sound of Music” som vår körledare Gabriel Forss. Detta är en resa du inte vill missa!

Vi erbjuder flyg från Stockholm, Göteborg och Kastrup. Resans fullständiga program med pris beräknas vara klart senast den 31ö januari.

*Minimiantal för att resan ska genomföras är 50 personer. Vi reserverar oss för slutförsäljning.

 

Foto berg: Salzburger Saalachtal SalzburgerLand Tourismus / Achim Meurer
Foto stad: Salzburg Österreich Werbung / Daniel Ordelt

Instruktörer på plats

  • Gabriel Forss