Om Resan

The Digital Camp

KÖP VÅRT DIGITALA TRÄNINGSPAKET – THE DIGITAL CAMP

Du skapar ditt eget unika event, kanske på ditt favoritställe, ensam eller med en vän. Med fler än 12 klasser, recept, workshop, föreläsning och annan inspiration kan du få inspiration som räcker hela sommaren (du har tillgång till allt fram till 31 juli).

Börjar du liksom vi längta efter att samlas för ett riktigt träningsevent igen? Där vi får träna tillsammans och fyllas på med energi från gemenskapen och glädjen i det sociala. Vi är inte riktigt där än men vi tänker att vi kan skapa något som är lite mittemellan..

Vi har skapat ett träningsevent som du kan köra när du vill och delta i oavsett på vilken plats du befinner dig. Innehållet är mixat och levereras digitalt till dig, du behöver bara skapa den miljö du önskar vara i. En miljö dit du också kan bjuda in några nära vänner, familjemedlemmar eller kanske grannen du gillar att umgås med. Givetvis håller ni avstånd och ser till att ni inte är får många på för liten plats!

Vi tänker oss utomhus i trädgården, på altanen, hemma i vardagsrummet, vid/i sommarhuset, i en grönskande park.. Du har säkert en favoritplats som du ser framför dig för en härlig träningsdag. Om du checkar in på fredagskvällen kanske det rentav kan bli en liten ”get away” där du bokar en hotellnatt eller en sommarstugeövernattning tillsammans med dina träningskompisar. Det enda du kommer att behöva är en skärm av något slag, med bra uppkoppling, och någon form av yogamatta eller skön gräsmatta. Utöver det blir den viktigaste uppgiften att skapa en härlig träningsmiljö med det sällskap du önskar. Det kan också vara så att det är din ”egentid” som är den viktigaste ingrediensen för detta event…

Vi levererar ett innehåll som är varierat och bygger på aktiv rörelse och träning men också inspiration till ett inre välmående. Du kommer att bjudas på yoga, rörlighetsträning, styrka, flås och motiverande kunskap. Vi tipsar dig om bra mat och mellanmål, dels för att orka denna dag, dels några recept att testa senare.

Du har tillgång till allt material i paketet ”The Digital Camp” fram till 31 juli så du kan med andra ord köra de pass du gillar hur många gånger du vill fram till dess! 

The Digital Camp presenteras i samarbete – Inner Strength och genomförs i deras kanal i appen Twiik. Se mer om detta under fliken ”Pris & Praktisk Info”.