The Camp - Hösten 2020 - Save The Dates!!

Camp Höstglöd Åre

 

DATUM: 22 – 25 oktober 2020

plats: holiday club, åre

pris: från 4335 Kr / Person i delat dubbelrum
   

Vi presenterar en kul nyhet när vi i år kickar igång höstens ”The Camp” – turné med en hel helg i Åre. Välkommen till en helg där vi vill inspirera till rörelse, till stillhet, till skratt, till gemenskap, till reflektion och till medvetna val.

Eventet Höstglöd har genomförts på Holiday Club på hösten under de senaste åren och vi ser det som en perfekt match att gå in i ett partnerskap och kunna erbjuda en weekend med massa energi och glöd i en vacker fjällmiljö. 

Förvänta dig träning både inom- och utomhus i ett mixat program med alltifrån fartfylld dans till lugn meditation och yoga. Vi vill blanda det fysiskt aktiva med en mental balans och en härlig gemenskap. Programmet och ledare kommer att presenteras här längre fram mot sommaren men vi kan redan nu avslöja några namn;
Maria Olofsson, Anci Näslund, Dietistens Val (Caroline Wilbois) Camilla Rahm och så jobbar vi hårt på att en av våra Let´s Dance stjärnor kan komma med upp till fjällen.. 

I Åre finns dessutom en grym uppställning av lokala ledare som kommer att komplettera programmet, bland annat Therese Furudal Hydén. Bokning av detta event görs på Holiday Club´s hemsida och du kan redan nu se till att säkra din plats! 

Välkommen till Camp Höstglöd by Springtime på Holiday Club i Åre – när luften är som klarast!