The Camp - Hösten/Vintern 20/21

Camp Höstglöd Åre

 

DATUM: 22 – 25 oktober 2020

plats: holiday club, åre

pris: från 4335 Kr / Person i delat dubbelrum
   

DU BOKAR HÄR! Välkommen till en helg i Åre där vi vill inspirera till rörelse, till stillhet, till skratt, till gemenskap, till reflektion och till medvetna val.

Eventet Höstglöd har genomförts på Holiday Club på hösten under de senaste åren och vi ser det som en perfekt match att gå in i ett partnerskap och kunna erbjuda en weekend med massa energi och glöd i en vacker fjällmiljö. 

Förvänta dig träning både inom- och utomhus i ett mixat program med alltifrån fartfylld dans till lugn meditation och yoga. Vi vill blanda det fysiskt aktiva med en mental balans och en härlig gemenskap. Vi tar med oss ett gäng härliga ”Springtime instruktörer” upp till Åre:

Tobias Karlsson, Erika Kits Gölevik
Maria Olofsson, Anci Näslund, Dietistens Val (Caroline Wilbois) och Camilla Rahm 

I Åre finns dessutom en grym uppställning av lokala ledare som kommer att komplettera programmet, bland annat Therese Furudal Hydén aka ”Yogastories”. Bokning av detta event görs på Holiday Club´s hemsida

Välkommen till Camp Höstglöd by Springtime på Holiday Club i Åre – när luften är som klarast!        

 

Vi har nu släppt schemat och alla klasser är bokningsbara enligt instruktioner från Holiday Club. Du som gör en nybokning kan direkt boka in dig på klasserna. Gå in på Holiday Club´s hemsida som ni finner länk till här ovan och klicka in på länken som finns under punkt 2 för att reservera plats till klasserna.