Om Resan

The Camp - Hösten/Vintern 21/22

The Camp – En hälsoboost by Springtime

2019 lanserade vi vårt endagsevent ”The Camp” som erbjuder en skön mix av träning i olika former. Träningen är varierande och du blir utmanad oavsett nivå och bakgrund, tanken är att vi ska ha kul och svettas tillsammans.

Vi bygger konceptet på att vi tar oss ut i landet och gör nedslag på olika platser med ett ”Training Camp” i mindre format (en dag istället för en vecka) under en period på året när det krävs lite extra energi. 

Programmet kommer innehålla yoga, dans, fys/rörlighetspass, föreläsning/workshop och en massa inspiration. Allt för att sprida rörelseglädje men också för att utbilda och motivera till ett aktivt liv med hälsa och välmående i fokus

Några av ledarna som är med oss i planeringen för hösten 2021 är: Tobias Karlsson, Dietistens Val (Johanna & Caroline), Maria Olofsson, Anna Lindh, Anci Näslund, Majja Lundh, Maria Svensson Frida Ekholm m.fl.
Obs! Alla ledare kommer inte att närvara på alla orter. 

Planeringen är i full gång och även om vi inte har alla detaljer på plats så har vi satt datum och orter för höstens turné.

21-24 oktober – Kick off helg – Camp Höstglöd, Holiday Club Åre – läs mer och boka här
13 november – The Camp Umeå, IKSU
20 november – The Camp Lund, Gerdahallen
27 november – The Camp Örebro 

Mer detaljerat program samt instruktörer på respektive ort kommer att uppdateras löpande och vi följer givetvis de restriktioner från FHM som råder vid respektive events datum. Du ser nu ett preliminärt upplägg under fliken program och passbeskrivingar. Hoppas vi ses!

Med anledning av Covid-19

På våra The Camp´s träffas vi och tränar på ett ansvarsfullt sätt. För att minimera riskerna för smittspridning kommer vi att följa de riktlinjer och rekommendationer som råder kring deltagarantal vid genomförandet. Vi som är på plats, deltagare såväl som instruktörer, ansvarar för att vi endast tränar om vi är helt friska.

Om Folkhälsomyndighetens riktlinjer gör att vi inte kan genomföra eventen på ett sådant sätt vi önskar och vi tvingas att ta beslutet att ställa in, återbetalar vi hela avgiften.

Instruktörer på plats

  • Tobias Karlsson

  • Caroline Wilbois

  • Anna Lindh

  • Maria Olofsson

  • Majja Lundh

  • Maria Svensson

The Camp Umeå

Vi håller till på Iksu och här finns möjlighet till omklädning och dusch. Medverkande instruktörer i Umeå är Anna Lindh, Maria Olofsson Tobias Karlsson och Dietistens Val....
FRÅN 1 495 SEK

The Camp Lund

Vi håller till på Gerdahallen och här finns möjlighet till omklädning och dusch. Välkommen till en dag fylld med sköna träningspass, härlig inspiration och mycket träningsglädje. ...
FRÅN 1 495 SEK

The Camp Örebro

Vi avslutar årets  ”The Camp” – turné i Örebro. Välkommen till en dag där vi vill inspirera till rörelse, till stillhet, till skratt, till gemenskap och till medvetna val....
FRÅN 1 495 SEK