Om Resan

The Camp - Hösten/Vintern 20/21

The Camp – En hälsoboost by Springtime

Med rådande omständigheter kring smittspridningen av Covid-19 och fortsatta restriktioner för antal som får samlas vid allmänna arrangemang har vi varit tvungna att ta beslutet att ställa in våra endagsevent under hösten/vintern 20/21. (OBS Camp Höstglöd i Åre 22-25 oktober genomförs enligt plan) Vårt mål med dessa event är att nå ut till en bred målgrupp och ett större antal än 50 personer i och med att vi håller till i stora lokaler. Vi ser i nuläget inte att vi kan genomföra ett träningsevent med många personer samlade helt utan risk för smittspridning och skjuter därför eventen hösten 2021. För våren 2021 planerar vi ett antal mindre helgevent med en övernattning. Vi återkommer med en plan och mer information när bokningen för våra kommande event är öppen och hoppas att ni vill vara en del av något event då.  

2019 lanserade vi vårt endagsevent ”The Camp” som erbjuder en skön mix av träning i olika former. Träningen är varierande och du blir utmanad oavsett nivå och bakgrund, tanken är att vi ska ha kul och svettas tillsammans. Vi bygger konceptet på att vi tar oss ut i landet och gör nedslag på olika platser med ett ”Training Camp” i mindre format (en dag istället för en vecka) under en period på året när det krävs lite extra energi. 

Programmet kommer innehålla yoga, dans, fys/rörlighetspass, föreläsning/workshop och en massa inspiration. Allt för att sprida rörelseglädje men också för att utbilda och motivera till ett aktivt liv med hälsa och välmående i fokus.

Några av ledarna som är med oss i planeringen för hösten 2020 är: Tobias Karlsson, Dietistens Val (Johanna & Caroline), Maria Olofsson, Anci Näslund, Carolina Söderberg, Anna Lindh, Emma Johansson, José Nunez m.fl.
Obs! Alla ledare kommer inte att närvara på alla orter. 

Planeringen är i full gång och även om vi inte har alla detaljer på plats så har vi satt datum och orter för höstens turné.

22-25 oktober – Camp Höstglöd, Kick off helg Åre 

Observera att ort och datum kan komma att förändras på något av eventen

Mer detaljerat program samt instruktörer på respektive ort kommer att uppdateras löpande och vi följer givetvis de restriktioner från FHM som råder vid respektive events datum. Du ser nu ett preliminärt upplägg under fliken program och passbeskrivingar. Hoppas vi ses!

Med anledning av Covid-19

På våra The Camp´s träffas vi och tränar på ett ansvarsfullt sätt. För att minimera riskerna för smittspridning kommer vi att följa de riktlinjer och rekommendationer som råder kring deltagarantal vid genomförandet. Vi som är på plats, deltagare såväl som instruktörer, ansvarar för att vi endast tränar om vi är helt friska.

Om Folkhälsomyndighetens riktlinjer gör att vi inte kan genomföra eventen på ett sådant sätt vi önskar och vi tvingas att ta beslutet att ställa in, återbetalar vi hela avgiften.

 

Instruktörer på plats

  • Tobias Karlsson

  • Caroline Wilbois

  • Anci Näslund

  • Maria Olofsson

    Instruktör

  • Erika Kits Gölevik

    Instruktör

  • Camilla Rahm