Om Resan

The Camp - Hösten/Vintern 21/22

The Camp – En hälsoboost by Springtime

Välkommen på våra inspirerande träningsdagar The Camp! 2019 lanserade vi vårt endagsevent ”The Camp” som erbjuder en skön mix av träning i olika former. Träningen är varierande och du blir utmanad oavsett nivå och bakgrund, tanken är att vi ska ha kul och svettas tillsammans. I år besöker vi tre städer runt om i Sverige och bjuder in till skön energiboost!

Vi bygger konceptet på att vi tar oss ut i landet och gör nedslag på olika platser med ett ”Training Camp” i mindre format (en dag istället för en vecka) under en period på året när det krävs lite extra energi. 

Programmet kommer innehålla yoga, dans, fys/rörlighetspass, föreläsning/workshop och en massa inspiration. Allt för att sprida rörelseglädje men också för att utbilda och motivera till ett aktivt liv med hälsa och välmående i fokus

Några av ledarna som är med oss för hösten 2021 är: Tobias Karlsson, Dietistens Val (Johanna & Caroline), Maria Olofsson, Anna Lindh, Anci Näslund, Majja Lundh, Maria Svensson, Frida Ekholm m.fl.
Obs! Alla ledare kommer inte att närvara på alla orter. 

Planeringen är i full gång och även om vi inte har alla detaljer på plats så har vi satt datum och orter för höstens turné.

21-24 oktober – Kick off helg – Camp Höstglöd, Holiday Club Åre – läs mer och boka här
13 november – The Camp Umeå, IKSU
20 november – The Camp Lund, Gerdahallen
27 november – The Camp Örebro, Campusgymmet 

Mer detaljerat program samt instruktörer på respektive ort kommer att uppdateras löpande och vi följer givetvis de restriktioner från FHM som råder vid respektive events datum.

Instruktörer på plats

  • Tobias Karlsson

  • Caroline Wilbois

  • Anna Lindh

  • Maria Olofsson

  • Majja Lundh

  • Maria Svensson