Om Resan

The Camp

The camp – en hälsoboost by springtime
DATUM: 
2 november – falun (Lugnet)

9 november – Sundsvall (Södra Berget)

23 november – södertälje (Täljehallen)

 

PRIS: 895:- (inkluderar 5 st träningspass, 2 föreläsningar och mellanmålsmingel)


Välkommen till the Camp by Springtime!

I november gör vi tre nedslag i mellansverige där vi tillsammans med dig och några av våra härliga ledare vill skapa en energifylld dag som ger en boost i höstmörkret. Vi gör ett endagsevent där vi erbjuder en skön mix av träning i olika former. Givetvis är den enkel så att alla kan vara med oavsett nivå och bakgrund, tanken är att vi ska ha kul och svettas tillsammans.

Programmet kommer innehålla yoga, dans, fys/rörlighetspass, föreläsning, workshop och en massa inspiration. Allt för att sprida rörelseglädje men också för att utbilda och motivera till ett aktivt liv med hälsa och välmående i fokus.

Vi kommer till Falun, Sundsvall och Södertälje och tar med oss Tobias Karlsson, Cecilia Gustafsson (Holistic Training) och Dietistens Val (Johanna Andersson och Caroline Wilbois) som ger dig möjlighet att prova på och upptäcka glädjen i olika träningsformer och ger dig inspiration i kosten. Våra instruktörer bidrar med sin kompetens och personlighet för att ge dig en energikick att ta med långt in i vintern.

För oss är pekpinnar bannlysta, istället vill vi visa på hur roligt det är att röra på sig och hur bra mat- och dryckesvanor kan skapa fin energi för att orka vara aktiv och leva ett hälsosamt liv. Kom och var med oss på The Camp!

Eventet görs i samarbete med Mittmedia och bokas HÄR!

Instruktörer på plats

  • Cecilia Gustafsson

  • Tobias Karlsson

  • Johanna Andersson

  • Caroline Wilbois