Teneriffa-Aktiv Senior Nov/Dec 2019

Hotell

Adress Sunprime ocean view ****

Calle Venezuela 10
38660 Playa de las Américas
Teneriffa
Telefon +34 922 790 266
recepcionoceanview@coral-hotels.es

På Teneriffa samarbetar vi med Ving och deras hotell Sunprime Ocean View – Vings andra Sunprime Hotel på härliga Teneriffa.

Hotellet är ett fräscht och modernt vuxenhotell i den populära turistorten Playa de Las Américas. Härifrån har du nära till resmålets utbud av butiker, restauranger och barer. En kort promenad bort ligger strandpromenaden och den välbesökta stranden. 

Hotellets lägenheter och sviter har modern inredning med snygg design. Som alltid när du bor på Sunprime ingår WiFi, badlakan och sköna badrockar. Allt för din trivsel och komfort.

Hotellet har ett litet poolområde med bekväma solstolar och under vinterhalvåret är hotellets pool uppvärmd till behagliga 25 grader*. Söker du avkoppling och behandlingar kan du boka Sunprime Spa, som erbjuder sköna behandlingar för hela kroppen. 

En perfekt start på dagen får du i Sunprime Restaurant, där det varje morgon dukas upp en läcker frukostbuffé. Springtime har Sunprime Inclusive, det vill säga att det ingår frukost alla dagar samt lunch och middag under fem av dina semesterdagar. På programmet kommer dagar för lunch och middag att specificeras. 

30 nov-7 dec, Aktiv Senior

Följ med på en härlig vecka där du får prova på olika träningspass. Vi tränar allt ifrån mjuk morgonyoga, lekfulla utmaningar som alla kan vara med på till rejäl styrketräning, passen anpassas för all...
FRÅN 9 950 SEK