Teneriffa-Aktiv Senior Nov/Dec 2018

Bekräftelse – Aktiv senior på Teneriffa

-Precis som en helt vanlig solresa. Fast med ett rörligare innehåll. 

Hej,

Tack för din bokning till Teneriffa – Aktiv Senior!

BOKNINGSBEKRÄFTELSE/FAKTURA

Bifogat i ditt mail finns en bekräftelse och en faktura. Viktigt att tänka på är att ditt tilltals- och efternamn måste stavas som det står i ditt pass, kontrollera att det står rätt i bifogad bekräftelse. Om något skulle vara fel i din bokning, kontakta oss innan inbetalning av handpenning så korrigerar vi till det.

BETALNING

Handpenningen ska vara Springtime tillhanda inom 7 dagar och resterande belopp ska betalas senast 60 dagar innan avresa. Observera att det inte skickas ut en ny faktura utan du behåller den gamla. Det går bra att betala via Bankgiro 171-6083 eller med betalkort (VISA/Mastercard/American Express) på Springtimes hemsida. Följ länken för att komma till betalningssidan: 
http://springtime.se/mina-sidor/
Är ni flera på bokningen och vill betala var för sig så går det alldeles utmärkt att betala varsin del.

RESAN

Du reser med Ving till Teneriffa. På flyget ingår ett incheckat bagage på 20 kg inklusive handbagage, mat ingår. (Bagagevikt varierar beroende på vilket flygbolag du flyger med, exakt bagagevikt framgår på dina biljetter som du får av Ving innan avresa.)

Detta ingår i din resa

* Flyg till Teneriffa t/r
* Alla skatter, bagage á 1 väska 20 kg, måltid ombord t/r.
* Transfer flygplats-hotell t/r.
* Del i vald rumstyp.
* Alla frukostar.
* 5 luncher (inkl ett glas vin eller öl till), lunch ingår även vid deltagande på  bergspasset. Stannar du 2 veckor ingår 10 luncher.
* 5 middagar (inkl måltidsdryck, halv flaska vin/öl till middag).Stannar du 2 veckor ingår 10 middagar.
* Utflykt vandring (bergspasset)
* Deltagande på all träning och föreläsningar enligt program.
* Service av Springtimes personal på plats.

Följande ingår inte i resans grundpris

* Enkelrumstillägg.
* Avbeställningsskydd med ERV
* Turistskatt.

Avbeställningsskydd är bra att ha, kontrollera att du har ett i din hem- kreditkortsförsäkring, om inte kan du teckna ett hos via oss hos Europeiska. Detta gäller vid plötsligt inträffad & oförutsedd händelse som sjukdom, dödsfall eller tex återkallad semester. Ingen självrisk. Detta måste tecknas innan handpenningen betalas in. 
För resor upp till 15000 kr kostar avbeställningsskyddet 495 kr
För resor upp till 20000 kr kostar avbeställningsskyddet 649 kr
För resor upp till 25000 kr kostar avbeställningsskyddet 895 kr

HOTELLET – SUNPRIME OCEAN VIEW

Sunprime Ocean View är ett fräscht och modernt vuxenhotell i den populära turistorten Playa de las Américas. Härifrån har du nära till resmålets utbud av butiker, restauranger och barer. En kort promenad bort ligger strandpromenaden och den välbesökta stranden. Du som gillar golf har flera av Teneriffas bästa banor på bekvämt avstånd.
Läs mer om hotellet här. 

TENERIFFA 

Teneriffa är den perfekta ön att åka till om man vill ha sol, värme och bara 6 timmars flygresa. Inte för varmt och inte för kallt utan helt perfekt! På den södra delen, där vi håller till, finns det fina stränder, shopping och många charmiga restauranger/caféer och ett skönt klimat vilket lockar många turister året om. Vädret är stabilt och förändras inte mycket under året. I nov/dec ligger medel-temperaturen på ca 21-22 grader på dagen och ca 15-16  grader på natten, vattentemperaturen ligger på ca 19-20 grader.

Mer information om resan, program och färdhandlingar mailas ut till dig/er ca 14 dagar innan avresa. Observera att biljetter skickas från Ving.


Tack för din bokning! 

Med vänliga hälsningar

Springtime 

Gustavslundsvägen 34,1tr – 16751 Bromma – 
E-post: info@springtime.se – Telefon: 08-54553540