Om Resan

Teneriffa-Aktiv Senior Nov/Dec 2018

Teneriffa- AKTIV SENIOR Nov/dec 2018

Var: Teneriffa (Playa de Las Americas)
När: 25 nov – 2 dec & 2 dec – 9 dec. FULLBOKAT!
2 veckor: 25 nov – 9 dec (begränsat antal)  FULLBOKAT!
Pris:
Från 12 495 kr del i dubbelrum (se fliken priser och resfakta)

Vad innehåller en Aktiv Senior- resa med Springtime?
Resan är för dig som tycker om att röra på dig, vill motionera mera eller vill komma igång med träningen. Här får du möjlighet att träffa nya människor, se nya platser och avnjuta den spanska kulinariska maten. Vi ger dig upplevelser där aktiva inslag som träning och kultur ingår. Den sociala gemenskapen är också en viktig del av resan.

På plats finns 3-4 instruktörer som håller i ca 5 pass om dagen. Gruppen kommer vara ca 30-50 personer och de flesta resenärer är från 60 år och uppåt. Alla är välkomna, ensamåkande, par och vänner.

På Aktiv Senior är träningen uppbyggda runt våra 3 hörnstenar: 

Rörlighet, som Yoga, vattenjympa, stretch och flex, med mera 
Styrka, som tex, cirkelträning, core med mera.
Kondition, som stavgång, jogg, dans, jympa med mera. 

Grundkonceptet har fötts ur våra populära Training Camp-resor men där träningsdelen inte är fullt lika intensiv, färre antal pass och lite mer tid för återhämtning. 

Utöver träningspassen så har vi:
Välkomstträff/mingel, gemensamma måltider (frukost varje dag, 5 luncher (6st luncher då även lunch på bergspasset ingår) och 5 middagar), föreläsningar, ”Bergspasset” en härlig utmanande vandring på stigar i Anaga-parken, spontanutflykter, sociala kvällsaktiviteter som frågesporter, dans och kanske ett glas cava på en trevlig bar.

Resesällskap
Det går alldeles utmärkt att resa själv och du kan då välja att dela rum med annan resenär, vi parar då ihop dig med annan resenär av samma kön. Alternativt väljer du enkelrum och det kostar 350 kr extra per dag. Reser ni i par kommer ni att dela rum (om ni inte väljer varsitt enkelrum).