Om Resan

Teneriffa-Aktiv Senior Nov/Dec 2018

 

Teneriffa- AKTIV SENIOR Nov/dec 2018

Resan är under uppdatering och öppnar inom kort.

Var: Teneriffa (Playa de Las Americas)
När: nov/dec (söndag-söndag)
Pris: Från 
(*läs under pris)

Vad innehåller en Aktiv Senior- resa med Springtime?
Resan är för dig som tycker om att röra på dig, vill motionera mera eller vill komma igång med träningen. Här får du möjlighet att träffa nya människor, se nya platser och avnjuta den spanska kulinariska maten. Vi ger dig upplevelser där aktiva inslag som träning och kultur ingår. Den sociala gemenskapen är också en viktig del av resan.

På plats finns 3-4 instruktörer som håller i ca 5 pass om dagen. Gruppen kommer vara ca 30-40 personer och de flesta resenärer är från 60 år och uppåt. Alla är välkomna, ensamåkande, par, kompisar och vänner. 

På Aktiv Senior är träningen uppbyggda runt våra 3 hörnstenar: 

Rörlighet, som Yoga, vattenjympa, stretch och flex, med mera 
Styrka, som tex dans, cirkelträning, core med mera.
Kondition, som stavgång, jogg, dans, jumpa med mera. 

Grundkonceptet har fötts ur våra populära Training Camp-resor men där träningsdelen inte är fullt lika intensiv, färre antal pass och lite mer tid för återhämtning. 

Utöver träningspassen så har vi:
Välkomstträff/mingel, gemensamma måltider (frukost varje dag, 5 luncher och 5 middagar), föreläsningar, ”Bergspasset” en härlig utmanande vandring på stigar i Anaga parken, spontanutflykter, sociala kvällsaktiviteter som frågesporter, dans och kanske ett glas cava på en trevlig bar.. 


Mallorca - Aktiv Senior - stavgång på stranden

Resesällskap
Det går alldeles utmärkt att resa själv eller som par eller som grupp. Reser ni i par kommer ni att dela rum (om ni inte väljer enkelrum). Om du reser själv kan du välja mellan att ta del i dubbelrum, då kommer vi att para ihop dig med annan ensamresande resenär av samma kön, eller så väljer du att ta enkelrum (kostar endast 350 kr extra per dag).

Instruktörer på plats

  • Teneriffa-Aktiv Senior Nov/Dec 2018

  • Teneriffa-Aktiv Senior Nov/Dec 2018

  • Teneriffa-Aktiv Senior Nov/Dec 2018

  • Teneriffa-Aktiv Senior Nov/Dec 2018