Om Resan

Teater- och träningsläger i Portugal med Glada Hudik-teatern

resan är fullbokad. skriv upp dig på vår väntelista HÄR.

Välkommen på teater- och träningsläger i Portugal tillsammans med oss och Glada Hudik-teatern! Det blir en vecka fylld av teater, dans, musik och massor av härlig träning. Vad sägs till exempel om yoga, gympa, löpning och stavgång?

Preliminärt Upplägg

Pedagoger och deltagare från Glada Hudik-teatern brukar köra fyra klasser under veckan, 2-3 timmar per gång. Dessa timmar fylls av teater, musik och dans. Stämningen brukar vara på topp!
Veckans höjdpunkt brukar vara avslutningsföreställningen på den vackra utomhusteatern i Castro Marin där deltagarna får möjlighet att visa upp allt de lärt sig och övat på.

Alla lägerdeltagare måste ha minst en anhörig eller assistent med på resan. Under repetitionerna med Glada Hudik-teatern är lägerdeltagaren med, utan sin medföljande resenär. All övrig tid har den anhöriga/assistenten fullt ansvar för lägerdeltagaren. När deltagaren tränar med Glada Hudik-teatern anordnas olika träningspass av Springtime för medföljande resenärer. Det erbjuds även träning som passar utmärkt för lägerdeltagare och medföljande att göra tillsammans. En dag under veckan vilar vi från både träning och teaterrepetitioner.

Mer än träning & aktivitet

Givetvis finns mer att göra i Monte Gordo än att spela teater och träna. Du kan till exempel njuta av solen, värmen, stranden och den goda maten. Eller varför inte hyra en cykel och upptäcka området och omgivningen? Vackra naturområden, bra golfbanor och en fantastisk strand som gjord för sköna promenader. Längs strandpromenaden finns många restauranger, caféer och glassbarer att välja bland.

Gemenskap och härlig stämning

Varje pass under våra träningsveckor leds av våra duktiga och erfarna ledare. Det är här vi på Springtime har vår största styrka. Våra ledare ser till att entusiasmera och engagera och får dig att klara av de aktiviteter du väljer på ett enkelt och smidigt sätt. De är välutbildade med lång erfarenhet av att leda och utveckla och delar gärna med sig av sina tips och råd. Ta gärna chansen och prata med dem om träning!

Varmt välkommen till Monte Gordo och en vecka fylld till bredden av rörelse, glädje och gemenskap!

Rabattkoder gäller ej på denna resa.

Instruktörer på plats

  • Björn Lans

  • Annika Lans

  • Frida Ekholm

  • Anders Ekholm

  • Didrik Sedell

  • Hilde Johansen

  • Anna Ahlqwist

  • Pelle Lindsten