Om Resan

Teater- och träningsläger i Portugal med Glada Hudik-teatern

Välkommen på teater- och träningsläger i Portugal tillsammans med oss och Glada Hudik-teatern! Det blir en vecka fylld av teater, dans, musik och massor av roliga träningsaktiviteter. I år blir det dessutom Catwalk-tema! 

Preliminärt Upplägg

Glada Hudik-teatern repeterar med lägerdeltagarna söndag-tisdag och torsdag med föreställning på fredagen. Onsdagen blir en vilodag från träning och repetition. Alla lägerdeltagare måste ha minst en anhörig eller assistent med på resan. Under tiden som Glada Hudik-teatern repeterar anordnas olika träningspass av Springtime för medföljande resenärer. Det kommer även att erbjudas träning som lägerdeltagare och medföljande kan göra tillsammans. Vid de tillfällen då Glada Hudik-teatern inte repeterar har den anhöriga/assistenten fullt ansvar för lägerdeltagaren. 

Mer än träning & aktivitet

Givetvis finns det mycket mer att göra än teater och träning. Det är skönt att bara njuta av solen, stranden, maten och själva ledigheten. Eller varför inte hyra en cykel och upptäcka området själv? Vackra naturområden, bra golfbanor och en fantastisk strand som gjord för sköna promenader. Längs stranden finns en trevlig boardwalk med många restauranger – perfekt för en glass eller något svalkande att dricka.

Gemenskap och härlig stämning

Varje pass leds av vår eminenta ledarstab. Det är här vi på Springtime har vår största styrka. Våra ledare ser till att entusiasmera och engagera dig och får dig att klara av aktiviteterna på ett enkelt och smidigt sätt. De är välutbildade och har lång erfarenhet av att leda och utveckla. Ta chansen och prata med dem och få tips och råd!

Vi vågar utlova att du kommer hem både friskare, starkare och gladare!

Instruktörer på plats

  • Björn Lans