Om Resan

Buenos Aires Marathon & Inkaleden i Sydamerika

 

Buenos Aires Marathon och vandring på Inkaleden.

Vi planerar nu ännu en gång inför en härlig resa till Sydamerika 2025.

Vi besöker Argentina och Peru.

Gör gärna en intresseanmälan utan kostnad uppe till höger.


Resdatum: Preliminärt september/oktober 2025

Buenos Aires Marathon: Preliminärt 28 september 2025

Inkaleden är en mycket innehållsrik och spännande resa som går till Argentina och Peru i Sydamerika.

Vi börjar äventyret med att besöka den härliga storstaden Buenos Aires. Sydamerikas Paris, som den också kallas, är en stad som har massor att erbjuda. 
För att bekanta med oss med staden åker vi på en utförlig citysightseeing första dagen. Vi hinner även med att gå på tangouppvisning en av kvällarna.
Dessutom kan du välja att springa Buenos Aires marathon.

Därefter flyger vi till Peru och tar oss till den mycket charmiga staden Cusco som ligger uppe i Anderna på cirka 3 400 meter över havet. Tunn luft utlovas!
Centrumkärnan är mysig med stora fina torg, pampiga katedraler och kyrkor, koloniala vackra byggnader och ett stort utbud av kaféer och restauranger. 

Vi bekantar oss med Cusco och acklimatiserar oss till höjden. Efter ett par dagar ger vi oss av på det stora äventyret – vandring på Inkaleden!

Vi har med oss en erfaren ledare från Springtime under hela resan.

 

Médoc Marathon
07 sep 2024

Följ med till Médoc Marathon och spring det roligaste loppet som finns. Loppet är en stor fest med otroliga utklädningskreationer, mat, vin, löpning och musik.

TCS New York City Marathon
03 nov 2024

Om du ska springa ett maratonlopp i ditt liv så ska du göra det här! TCS New York City Marathon är ett av världens största och mest mytomspunna lopp.

Paris Marathon
13 apr 2025

Ett av världens största lopp med över 54 000 deltagare. Loppet är ett ”riktigt” stadslopp som passerar många av Paris sevärdheter.