Summer Camp

Bekräftelsebrev Summer Camp Öland

Välkommen på vårt Summer Camp Öland!

FAKTURA/BEKRÄFTELSE

På fakturan framgår hur och när resan ska betalas. Kontrollera din bekräftelse och faktura så att allt stämmer. Om något är fel, kontakta oss så rättar vi till det.

BETALNING:

Handpenningen ska vara Springtime tillhanda inom 7 dagar och resterande belopp ska betalas senast 60 dagar innan resan. Observera att det inte skickas ut en ny faktura utan du behåller den ursprungliga. Du kan betala via Bankgiro eller med betalkort (VISA/Mastercard/American Express) på Springtimes hemsida. Följ länken för att komma till betalningssidan: 
Betalningssida för kortbetalning:

-Klicka på fliken “Betala bokning” och logga in med din e-post du angivit vid bokning samt ditt bokningsnummer.
-Är ni flera på bokningen som vill betala sin del så fyll i ditt belopp att betala.

AVBOKNING

För avbokningsvillkor se här – läs under Resor & Events inom Sverige. Vi rekommenderar dig att se över så att du har ett skydd i din hemförsäkring alternativt en reseförsäkring kopplat till eventuellt kort som används för betalning. 


ATT GÖRA

På Summer Camp Öland finns något för alla oavsett ålder – hela familjen får en härlig vecka! Veckan kommer att innehålla allt från lek och bad till äventyr och svettiga träningspass. Vi kryddar givetvis veckan med extra innehåll utifrån vad området på Böda Camping erbjuder. 

Det kommer finnas mängder med aktiviteter för barn och ungdomar. Utöver det vi på Springtime erbjuder som t.ex löpning, stavträning, yoga, gympa, dans, fys/styrkepass och föreläsningar så har du med vårt hela paket (boende och aktivitetspass) tillgång till campingens badland med poolområde och vattenrutschbanor. Dessutom finns ett YouthCamp med bl.a en betongpark för skate och kickbike. 

Ett mer detaljerat program över din veckas aktiviteter kommer att publiceras senare under våren och skickas ut ett par veckor innan avresa. Barn som är 2-7 år deltar på vår träning tillsammans med en förälder. 

BOENDE

Ni bor i den typ av stuga/campingplats ni bokat och har bekräftad i er bifogade bekräftelse. Alla stugor är utrustade för självhushåll men observera att en av stugtyperna ej har vatten/avlopp och är utan dusch och WC. Dessa faciliteter finns då att utnyttja på området. 

Läs mer om boende på Böda Sand Camping här

MÅLTIDERNA

Frukost, lunch och middag ordnas på egen hand.

BÖDA SAND

Vad är bäst med Böda Sand: 

Väldigt många svarar den otroliga sandstranden (2 mil gnistrande vit sandstrand) men lika många säger att det är något speciellt med hela campingen på Öland. Helthetsupplevelsen. Det är läget vid havet på Ölands vackraste strand, tallskogens doft, att det är ordning och reda, bageriet med färskt bröd varje dag, golfbanan alldeles runt hörnet, barnvänligheten, servicen, alla aktiviteterna – ja listan kan göras lång. 

Vi på Springtime är glada över att i år kunna erbjuda vår premiärvecka av Summer Camp på Böda Sand. 

ÖVRIG INFO

Mer information som program och färdhandlingar kommer ca två veckor innan avresa. Om du har några frågor innan dess så är du givetvis välkommen att ringa. Tills vi hörs igen önskar vi er alla en trevlig vår och god träning.

Tack för din bokning!

Vänligen
Springtime

Våra partners: