Summer Camp

Böda Sand

Böda Sand erbjuder en två mil lång sandstrand och anses av många som Ölands vackraste strand. Här samlas människor i olika åldrar under sommarveckorna för att njuta av sol, bad och avkoppling. Sanden är kritvit, mjuk och varm och får ofta recensionerna ”som utlandet fast hemma”. Böda Sand Camping ligger i direkt anslutning till stranden och erbjuder en helhetsupplevelse. Med ett brett utbud för alla så behöver man inte lämna campingen och stranden under sin vistelse på Öland.

Vi ser detta som en perfekt plats för ett Summer Camp – en träningsvecka med möjlighet att testa på olika aktiviteter för hela familjen. När du köper vårt boendepaket tillsammans med aktivitetspaketet ingår entré till badlandet* för alla i stugan/campingplatsen. Vårt aktivitetspaket ger dig tillgång till all den träning, aktiviteter och föreläsningar som vi på Springtime erbjuder under veckan.

Familjefys, löplek, familjeyoga, mästarnas mästare, fotbollsturnering, beachvolley, danspass, pricka tiden och gemensamma grillkvällar är några av programpunkterna under veckan. Vi lovar att erbjuda utmaningar för både stora och små och framför allt lovar vi massor av träningsglädje, gemenskap och skratt. 

*Ordinarie campinggäster betalar 250:-/dag för en gruppentré för 4 pers.