Om Resan

Summer Camp

SUMMER CAMP – FÖR HELA FAMILJEN!
LINDVALLEN, SÄLEN:
19-26 juli (Friskis & Svettis som partner) samt 26 JULI-2 AUGUSTI

 

Med anledning av COVID-19

Vi följer myndigheternas rekommendation kring gruppstorlekar och kommer att anpassa all träning och aktiviteter utefter detta. Vi håller avstånd och vi kör t.ex fler parallella pass alternativt två lika pass efter varandra. I stort sett all träning kommer att ske utomhus oavsett väder. En rekommendation är att ta med sig en egen yogamatta.
Vi värnar om en säker träning!

Springtime Summer Camp är för alla – på riktigt! Vi utgår från miljön på destinationen och tränar i skogen, på stranden, bland slalombackar, inne, ute, i vattnet, på land. Vi promenerar, dansar, leker, utmanar oss med äventyr, showar, yogar, cyklar, testar bollsport och springer! Tillsammans med våra partners erbjuder vi härliga träningsveckor för hela familjen!

Sommaren 2020 arrangerar vi två sommarveckor i Sälen, med roliga och inkluderande träningsformer och inspirerande ledare på fina platser – och du behöver inte flyga för att komma till Springtime Summer Camp. Hit kan du ta tåget, båten, bussen eller bilen.

 

Summer Camp Sälen, 19-26 juli

Vecka i samarbete med Friskis&Svettis. En resa för hela familjen, där vi tränar, leker och har skoj tillsammans! Att uppleva fjällen i Sälen på sommaren är något speciellt.  ...
FRÅN 2 995 SEK

Summer Camp Sälen, 26 juli-2 augusti

En sommarvecka för hela familjen, där det verkligen finns något för alla! Vandring, löpning, skavsår, cykling, lekar, äventyr, simning, spa, yoga, styrketräning, skratt, tävlingar, nya och gamla vänne...
FRÅN 2 995 SEK