Summer Camp Sälen

Bekräftelse

Faktura/Bekräftelse

På fakturan framgår hur och när resan ska betalas. Kontrollera din bekräftelse och faktura så att allt stämmer. Om något är fel, kontakta oss så rättar vi till det.

Betalning:

Handpenningen ska vara Springtime tillhanda inom 7 dagar och resterande belopp ska betalas senast 60 dagar innan resan. Observera att det inte skickas ut en ny faktura utan du behåller den ursprungliga. Du kan betala via Bankgiro eller med betalkort (VISA/Mastercard/American Express) på Springtimes hemsida. Följ länken för att komma till betalningssidan: 
Betalningssida för kortbetalning:

-Klicka på fliken “Betala bokning” och logga in med din e-post du angivit vid bokning samt ditt bokningsnummer.
-Är ni flera på bokningen som vill betala sin del så fyll i ditt belopp att betala.

AVBOKNING

För avbokningsvillkor se här – läs under Resor & Events inom Sverige. Vi rekommenderar dig att se över så att du har ett skydd i din hemförsäkring alternativt en reseförsäkring kopplat till eventuellt kort som används för betalning. 

Att göra

På Summer Camp Sälen finns något för alla. Gammal, ung, motionär eller elitmotionär – alla får en härlig vecka! Veckan kommer att innehålla allt som vi normalt erbjuder under en Training Camp men vi kryddar den givetvis med extra innehåll utifrån vad fjällvärlden och Lindvallen erbjuder. 

Cykla i Sälen

Det är härligt att uppleva fjällvärlden från cykelsadeln med frisk luft i lungorna. Alla kan cykla på sin egen nivå, banor och leder är byggda både för experter och för nybörjare, utför som på tvären, för stor som liten. Observera att det krävs förhandsbokning för att hyra cykel, boka här

En toppenvecka för barn och ungdomar!

Det kommer finnas mängder med aktiviteter för barn och ungdomar. Partner och inriktning på veckan styr delar av innehållet men grundutbudet med löpning, stavträning, yoga, gympa, dans, fys/styrkepass och föreläsningar finns med oavsett vecka. Dessutom finns möjligheten att prova på downhill, hänga med på kanotutflykt och klättra höghöjdsbana. Observera att dessa aktiviteter kostar extra och betalas på plats. Utöver det erbjuder Lindvallens faciliteter skejting, fiske, äventyrsbad, bowling, biljard, bio, kids zone mm – full fart hela veckan!

Ett mer detaljerat program över din veckas aktiviteter kommer att publiceras senare under våren och skickas ut ett par veckor innan avresa. 

Tränings- och aktivitetspaket – ingår i Training Camp

• Fritt deltagande på alla praktiska aktiviteter,
ca 60-70 pass erbjuds under veckan.
• Fritt deltagande på alla föreläsningar, ca 1-2 st i veckan.
• Entré till Äventyrsbad inkl morgonsim under hela veckan.
• Entré till Saunavärld under hela veckan.
• Liftkort under hela veckan.
• Medverkan på bowlingtävling.
• En lektion på Flowride.
• Avslutningsmiddag (ej dryck).
• Professionell träningsledning av våra instruktörer
under veckan.
• Reseledning och service av vår personal på plats.

Service på plats

Vårt servicekontor är bemannat vid fasta tider varje dag med personal från Springtime. Där får du hjälp med frågor, bokning av aktiviteter, låna utrustning med mera. Öppettider framgår av programmet som delas ut på välkomstmötet.

Boende – Ski Lodge Lindvallen

Ski Lodge erbjuder boende med närhet till allt. Detta 4-stjärniga lägenhetshotell i centrala Lindvallen erbjuder ljusa, fräscha och moderna lägenheter och sviter med hög standard. Du bor vägg i vägg med Experium vars utbud av mat, nöjen och äventyr slår det mesta.

Lägenheterna

Lägenheterna är 45 kvm, 2 sovrum, 6 bädd(ar), byggnadsår 2003. Allrum med köksavdelning. Övrigt finns kabel/TV, Sony Playstation 3, tillgång till gemensam bastu, och privat låsbart förråd på plan 1, lägenhet mot parkering. Tillgång till trådlös internetuppkoppling utan avgift. 

Köket innehåller spis med keramik häll, diskmaskin, mikrovågsugn, kaffebryggare, kylskåp 155 liter, brödrost, vattenkokare. Ej ugn.
Sovrum 1: 2 våningssäng(ar). Sovrum 2: 1 dubbelsäng(ar).
Badrum med dusch/wc.

Närmaste backe/lift: 20 m
Närmaste mataffär: 150 m

Slutstädning och linnepaket ingår. OBS! Diska och ta ut soporna. Husdjur tillåtet i speciella djurrum. Rökning är ej tillåtet.

STUGOR I TIMMERBYN

Fräscha och trevliga lägenheter med modern inredning och med en känsla av genuin timmerstuga, fullt utrustade för självhushåll. 4-bädds stugorna är på 46 kvm med två sovrum, allrum med köksavdelning, 1 dusch, 1 WC och bastu.

10-bädds stugorna är på 100 kvm i två plan med fyra sovrum, allrum med köksavdelning, 2 duschar, 3 WC och bastu.

Köken i stugorna innehåller spis med ugn, mikrovågsugn, diskmaskin, kylskåp, frys och kaffebryggare.
Slutstädning och linnepaket ingår. Obs! Diska och ta ut soporna.

Måltiderna

Frukost, lunch och middag ordnas på egen hand.

Sälen

Sälen är ett av Sveriges mest populära turistområden både sommar och vintertid. Området är känt för sin skidåkning och start av Vasaloppet vintertid och för sin vackra omgivning med aktiviteter som vandring i Sälenfjället, fiske i Görälven, down hill cykling i Sälen bike park, paddling på Görälven med mera under sommartid. Kombinationen är oslagbar, oavsett om du vill ha fart och fläkt, spänning eller lugn och ro.
Sälen ligger ca 42 mil från Stockholm (ca 5 tim och 15 min med bil), 47 mil från Göteborg (ca 5 tim och 50 min med bil) och 38 mil från Sundsvall (ca 5 tim och 10 min med bil).

Hälsosamt och stärkande i fjällen

Sälen bjuder på fantastiska naturupplevelser och frisk luft. Detta utnyttjar vi så mycket som möjligt oavsett väder. Tänk därför på att packa kläder för väder. 

Övrig info

Mer information och färdhandlingar kommer ca två veckor innan avresa. Om du har några frågor innan dess så är du givetvis välkommen att ringa. Tills vi hörs igen önskar vi er alla en trevlig
vår och god träning.

Tack för din bokning!
Vänligen
Springtime

Våra partners: