Stockholm Marathon

Program

 

Foto Erik G Svensson

Foto Erik G Svensson

Incheckning på respektive hotell sker på individuell basis under torsdag och fredagen. I de fall endast en hotellnatt bokats mellan lördagen och söndagen sker incheckning efter loppet.

Fredag 2 juni

Nummerlappsutdelningen är öppen hela dagen och den som vill passar på att ladda med kolhydrater på pastapartyt på Östermalms IP. Detta ingår i startavgiften.

10.00/16.00      Kombinerad banbesiktning- och citysightseeing för dig som beställt. Denna tur passar såväl löpare som anhöriga och såväl lokalt boende som besökare. Under ca 2 timmar åker vi i stort sett hela banan och vår rutinerade löparguide ger dig all intressant historia och fakta om loppet samtidigt som han/hon ger dig tips om vad som händer ”just här” på banan och  vad du bör tänka på före, under och efter loppet. Parallellt med löparguiden har vi med en duktig traditionell guide som lotsar dig genom alla de sevärdheter som banan och Stockholm bjuder på – och det är många!

Turen startar och avslutar vid nummerlappsutdelningen på Östermalms IP.

Pris 495 kr.

 Stockholm by night

Lördag 3 juni

10.00        Samling på respektive hotell (ej Scandic Park) för busstransport till starten vid Stockholm Stadion. Glöm ej nummerlapp och löpardojor!

12.00        Starten går – lycka till!

20.00        Festmåltid i Skärgården!!

Endast 25 minuter med båt från centrala Stockholm ligger Fjäderholmarnas krog med utsikt över Stockholms vackra inlopp. Fjäderholmarnas krog brukar kallas Stockholms närmaste skärgårdskrog och du förstår varför när du kommer hit. Krogen, med sina ljusa lokaler, är belägen vid en av Fjäderholmarnas gästhamnar med en närmast oslagbar utsikt över Stockholms hamninlopp.

Krogen byggdes 1985 och har sedan dess blivit en riktig skärgårdsklassiker. Här serveras klassiska svenska skärgårdsrätter med de finaste råvarorna säsongen har att erbjuda och härliga smaker från den svenska sommaren. Krogen finns omnämnd i Guide Michelin.

Vi äter en omsorgsfullt tillagad 3-rätters meny och snackar igenom dagens äventyr!

Under kvällen så kommer det hända saker på scen, prisutdelningar, utlottningar, intervjuer mm. Framför allt ska vi snacka igenom och fira dagens bedrift!

Pris för 3 rätter, vatten, kaffe samt båtresa Nybrokajen-Fjäderholmarna t/r är 995 kr. Tid 20.00-23.00.

Foto Jeppe Wikström

Foto Jeppe Wikström