St. Barth Gustavialoppet

Hotell

Hotel Le Village St Barth ***(*)
Colline de St. Jean – 97133 Saint-Barthelemy
Tlf: +590 (0) 590 27 61 39

le village 1

Läge
Mycket trevligt familjeägt hotell som ligger högt över havet med fin utsikt och ändå endast ett hundratal meter till byn St Jeans långa strand, restauranger och shopping. Ca 1 km från flygplatsen och ca 2 km från Gustavia. Ca 10 min promenad till närmaste livsmedelsaffär.

Rummen 
Smakfullt inredda med starka pastellfärger och naturmaterial. Varje rum har en balkong eller terrass och är utrustade med ett litet kylskåp och kaffekokare. Alla rum har dusch/wc, telefon, säkerhetsskåp, hårtork, myggnät, dockning till I-pod och WiFi.

Rumskategorier

  • Dubbelrum
  • Standardlägenhet
  • Garden/Terrace lägenhet
  • Suite Terrace lägenhet
  • Superior Suite Terrace lägenhet

Dubbelrum
De nyrenoverade (2013) luftkonditionerade rummen är smakfullt inredda med starka pastellfärger och naturmaterial. Varje rum har en liten balkong och är utrustade med ett litet kylskåp och kaffekokare. Alla rum har dusch/wc, telefon, säkerhetsskåp, hårtork, myggnät, dockning till I-pod och WiFi.

Standardlägenhet
Dessa små ”villor” är byggda i etage. Den undre delen med utsikt mot en liten tropisk trädgård och med en skymt av havet och den övre med egen terrass och delvis utsikt mot St Jean-bukten. Varje rum har luftkonditionering och dubbelsäng (eller två sängar, du bestämmer!) samt solstolar på uteplatsen/terrassen. I anslutning till den täckta uteplatsen eller terrassen finns ett fullt utrustat kitchenette där du kan laga din egen mat á la creole. Varje lägenhet är utrustat med kylskåp och kaffekokare och har dusch/wc, telefon, säkerhetsskåp, hårtork, myggnät, dockning till I-pod och WiFi.

Garden/Terrace lägenhet
Dessa villor ligger i den övre och ursprungliga delen av hotell­om­rådet. Stora sovrum med kingsize och rymliga italien­inspirerade badrum. Alt Garden har en stor tropisk trädgård och täckt terrass i marknivå med ett fullt utrustat kitch­en­ette där du kan laga din egen mat á la creole och med en skymt av havet. Alt Terrace har en rymlig terrass med fantastisk utsikt mot St Jean-buk­ten. Varje rum har luft­konditionering och dubbelsäng (Kingsize) samt bord, stolar och solstolar på uteplatsen/terrassen. I anslut­ning till den täckta uteplatsen eller terrassen finns ett fullt utrustat kitchenette där du kan laga din egen mat á la creole. Varje lägenhet är utrustat med kylskåp och kaffekokare och har dusch/wc, telefon, TV, säkerhetsskåp, hårtork, myggnät, dockning till I-pod och WiFi.

Suite Terrace lägenhet
De två sista rumsalternativen är i sig ganska lika vad det gäller den smakfulla inredningen. Självklart med luftkonditionering och dubbelsäng (Kingsize) samt bord, stolar och solstolar på den MYCKET rymliga terrassen med fantastisk utsikt mot havet. Det italieninspirerade badrummet ger gott om plats efter en lång dag på stranden. I anslutning till terrassen finns ett fullt utrustat kitchenette där du kan laga din egen mat á la creole. Kylskåp/­frys och kaffekokare dusch/wc, telefon, TV, säkerhetsskåp, hårtork, myggnät, dockning till I-pod och WiFi ingår.

Superior Suite Terrace lägenhet
Denna villa är renoverad 2012 och med större yta än Tradition Suite Terrace annars lika smakfullt inredd med starka pastellfärger och naturmaterial. Självklart med luftkonditionering och dubbelsäng (Kingsize) samt bord, stolar och solstolar på den MYCKET rymliga terrassen med fantastisk utsikt mot havet. Det italieninspirerade badrummet ger gott om plats efter en lång dag på stranden. I anslutning till terrassen finns ett fullt utrustat kitchenette där du kan laga din egen mat á la creole. Kylskåp/­frys och kaffekokare dusch/wc, telefon, TV, säkerhetsskåp, hårtork, myggnät, dockning till I-pod och WiFi ingår.

Faciliteter
Hotellet har pool med gott om solstolar att sträcka ut sig i. Det finns också ett litet gym och möjlighet till att beställa olika former av SPA-behandlingar. Alla rum och lägenheter har dusch/wc, telefon, säkerhetsskåp, hårtork, myggnät, dockning till Ipod och WiFi.