Om Resan

Springtime Friends Löpargrupp

Onsdag den 25 augusti kör vi igång höstens 12 veckors träningsperiod med Springtime Friends löpargrupp tillsammans med Runner’s World! Under 12 onsdagar i augusti till november kl 18.00 har vi gemensam träning.

Träningen utgår från GIH på höjden bakom Stockholms Stadion. Vi kör olika typer av intervaller, backpass, löpskolning och löpstyrka. På varje pass finns det anpassade fartalternativ och även en ”komma igång grupp” för att passa alla löpare oavsett om man vill komma igång eller utveckla den nivå man har. Framförallt kommer vi ha kul på träningen.

Runner’s Worlds chefredaktör Anders Szalkai ansvarar för träningsupplägget, och många uppskattade ledare från Springtimes träningsresor ingår i ledarstaben. 

Under de 12 veckor träningen genomförs får alla deltagare i gruppen ett träningsmejl inför varje träningsvecka som beskriver onsdagspasset i detalj och tipsar om pass som man kan genomföra på egen hand under träningsveckorna.

OBS! Om gruppen inte kan genomföra träningen eller om pass ställs in baserat på myndigheters rekommendationer återfås hela eller delar av anmälningsavgiften.