Om Resan

Team RW - Löpargrupp

Onsdag den 10 Januari 2024 kör vi i gång med en ny 10 veckors träningsperiod med Team rw löpargrupp. Under 10 onsdagar från januari till mitten av mars har vi gemensam träning kl 18.00.

i tillägg får du szalkais träningsprogram med två-tre bonuspass varje vecka.  allt för att du ska kunna bli en  snabbare löpare oavsett distans och målsättning.

Träningen utgår från GIH på höjden bakom Stockholms Stadion. Vi kör olika typer av intervaller, backpass, löpskolning och löpstyrka. På varje pass finns det anpassade fartalternativ och även en ”kom i gång/håll i gång grupp” för att passa alla löpare oavsett om man vill komma igång, hålla igång, eller utveckla den nivå man har. Framförallt kommer vi ha kul på träningen!

Runner’s Worlds chefredaktör Anders Szalkai ansvarar för träningsupplägget, och många uppskattade ledare från Springtimes träningsresor ingår i ledarstaben. 

Under de 10 veckor träningen genomförs får alla deltagare i gruppen ett träningsmejl inför varje träningsvecka som beskriver onsdagspasset i detalj och tipsar om pass som man kan genomföra på egen hand under träningsveckorna.