Om Resan

Springtime Friends Löpargrupp

Onsdag den 27 januari kör vi igång igen med Springtime Friends löpargrupp tillsammans med Runner’s World! Under 10 onsdagar i januari-mars, kl 18.00, har vi gemensam träning.

Träningen utgår från GIH på höjden bakom Stockholms Stadion. Vi kör olika typer av intervaller, backpass, löpskolning och löpstyrka. På varje pass finns det anpassade fartalternativ för att passa alla löpare oavsett om man vill komma igång eller utveckla den nivå man har. Framförallt kommer vi ha kul på träningen.

Runner’s Worlds chefredaktör Anders Szalkai ansvarar för träningsupplägget, och många uppskattade ledare från Springtimes träningsresor ingår i ledarstaben.

Efter några utvalda onsdagspass tar de löpare som vill en gemensam After Run på någon lokal tillsammans med ledargänget till självkostnadspris. Denna aktivitet anpassas självklart till myndigheternas rekommendationer. Under de 10 veckor träningen genomförs får alla deltagare i gruppen även tillgång till ett träningsupplägg som man kan träna efter mellan våra gemensamma pass.

OBS! Om gruppen inte kan genomföra träningen eller om pass ställs in baserat på myndigheters rekommendationer återfås hela eller delar av anmälningsavgiften.

Springtime Friends Långpassgrupp

Under tio söndagar från januari till april blir det gemensam långdistansträning i Springtime Friends löpargrupp, med start söndagen den 31 januari. Häng på!...
FRÅN 800 SEK

Springtime Friends Löpargrupp på distans

Nu kan du som inte har möjlighet att vara med fysiskt på passen med Springtime Friends löpargrupp hänga med på distans....
FRÅN 299 SEK