Om Resan

Springtime Friends Långpassgrupp

Under tio söndagar från januari till april blir det gemensam långdistansträning i Springtime Friends löpargrupp, med start söndagen den 31 januari. Häng på!

Långpassen i Springtime Friends löpargrupp utgår från fyra olika samlingspunkter i närheten av GIH/Stadion, alla med start 10.00 på söndagar. Vi erbjuder fyra fartgrupper där tempot kommer att vara 5.30, 6.00, 6.20 och 6.40-fart (minuter per kilometer). Distansen varierar från gång till gång, från 15 till cirka 17 kilometers längd.

Det kommer att vara max 30 deltagare per fartgrupp. I varje grupp finns minst tre coacher som håller farten och peppar. Våra uppskattade Springtime-ledare kommer att göra allt för att du ska hitta din löparglädje!

OBS! Om gruppen inte kan genomföra träningen eller om pass ställs in baserat på myndigheters rekommendationer återfås hela eller delar av anmälningsavgiften.

Springtime Friends Löpargrupp

Onsdag den 27 januari kör vi igång igen med Springtime Friends löpargrupp tillsammans med Runner’s World! Under 10 onsdagar i januari-mars, kl 18.00, har vi gemensam träning....
FRÅN 1 200 SEK

Springtime Friends Löpargrupp på distans

Nu kan du som inte har möjlighet att vara med fysiskt på passen med Springtime Friends löpargrupp hänga med på distans....
FRÅN 299 SEK