Springtime Skicamp

Resfakta & Priser

RESFAKTA

Med en dryg månad kvar till Vasaloppet arrangerar Springtime Travel ett längdskidläger i Östersund, i samarbete med några av Sveriges bästa längdskidåkare och instruktörer. De före detta landslagsåkarna Emil Jönsson, Anna Haag, Mats Larsson, Helena Ekholm samt Mathias Fredriksson kommer alla att delta i coachandet under skicampet tillsammans med andra duktiga instruktörer. Det är en uppställning med en riktigt hög kunskapsnivå när det gäller träning och längdskidåkning, som kan förmedla konkreta tips och råd till såväl nybörjaren som Vasaloppsveteranen.

Tanken är att Springtime Skicamp ska ge dig som vill vässa formen inför Vasaloppet, eller bara vill komma igång och utvecklas som skidåkare, en inspirerande träningsboost. (Man behöver förstås inte satsa på Vasaloppet för att testa längdskidåkning – det är ju också utmärkt alternativ vinterträning för löpare.)

Till Östersund tar vi oss tillsammans med SJ och tågresan t/r är inkluderad i priset. Vi startar skicampet redan på tåget upp med en workshop som Mathias Fredriksson håller i. 

PRISER

Paket med boende i 2-bädds lägenhet – 5995:-/person (endast 2 platser kvar i olika lägenheter. 1 tjej / 1 kille)

Paket med boende i 3-bädds lägenhet – 5495:-/person

Paket med boende i 4-bädds lägenhet – 4995:-/person (endast 1 del i 4-bädds tjejlägenhet kvar)

3 och 4-bädds lägenheterna består alla av två sovrum med en våningsäng i varje sovrum alternativt en våningsäng respektive en vanlig säng. Gemensamt allrum och dusch/toalett. 

I priset ingår:

  • tågresa med SJ t/r Östersund
  • boende i delad 2, 3 eller 4-bädds lägenhet på Arcura Lodge
  • transport Östersund C – Arctura Lodge/Skidstadion
  • frukost (fre, lör, sön)
  • lunch (fre, lör, sön
  • middag (fre, lör) 
  • bastu & bubbelbad (lördag)
  • sänglinne
  • slutstädning


Vi åker bekvämt med SJ!

Vi har en egen vagn till förfogande och redan på resan upp så drar vi igång med en Workshop som Mathias Fredriksson håller i.

Restider:

Torsdag 24 januari              Avresa från Stockholm C med SJ tåg 84 kl.14:12

Torsdag 24 januari              Ankomst Östersund C kl.19:48. Därefter busstransport till boendet vid Östersund skidstadion. 

 

Söndag 27 januari               Hemresa från Östersund C med SJ tåg 83 kl.14:29

Söndag 27 januari               Ankomst Stockholm C kl. 20:08