Om Resan

Springtime Skicamp

DATUM: 11-14 februari 2021 

VAR: Östersund

Nu har vi öppnat bokningen! Springtime Skicamp är en långhelg med fokus på att ta din längdskidåkning till nästa nivå. Lägret passar för alla, oavsett om du precis blivit biten av längdskidåkningen eller satsar på att åka något skidlopp under säsongen. 

Du får under dagarna på plats möjlighet att träna med och bli coachad av ett par riktigt meriterade längdskidåkare och skidcoacher. Programmet är exempel från tidigare skicamps och kan komma att justeras något. 

COACHER

Vår huvudcoach Mats Larsson har en karriär som landslagsåkare och har vunnit VM och OS-medaljer både som aktiv och som tränare i svenska skidlandslaget. Han har en förmåga att förmedla sin kunskap och erfarenhet på ett ödmjukt och pedagogiskt sätt som uppskattas av deltagarna. Vid hans sida finns Sanna Peterson Hallberg som är före detta elitskidåkare och har tävlat för Åsarna IK. Hon har ett JSM-brons samt några SM-guld i stafett som bästa meriter. Hon är utbildad junior- och seniortränare genom Svenska Skidförbundet och en uppskattad ledare på våra tidigare camps. 

PROGRAM

Programmet kommer att innehålla olika teknikpass, tid för egen distansåkning, rörlighet/återhämtningspass samt föreläsning/workshop. 

Resa 

Resan till Östersund bokar du i år på egen hand och vi rekommenderar tåg med SJ. Bokar du direkttåget från Stockholm C på torsdag eftermiddag samt tillbaka på söndag vid lunch (se tågtider under resfakta) så kommer det att finnas en transferbuss vid ankomst på Östersund C som tar dig till Arctura Lodge och tillbaka till stationen på söndagen.

Boende

Bor gör vi i lägenheter på Arctura Lodge, som ligger precis vid skidspåren på Östersunds skidstadion. 

Passa på och ge dig själv en riktigt inspirerande träningsboost vare sig det är inför fjällsemestern, något av loppen under vasaloppsveckan eller som alternativ träning inför löpsäsongen. 

– Häng med oss på Springtime Skicamp i Östersund – 

Inspirationsfilm från Springtime Skicamp 2019

Instruktörer på plats

  • Mats Larsson


Laddar bokning