Om Resan

Springtime Skicamp

DATUM: 12-15 dec 2019 samt 6-9 februari 2020 

VAR: Östersund

Vi upprepar vårt Springtime Skicamp i Östersund två gånger under säsongen 2019/2020.

Springtime Skicamp är en långhelg med längdskidåkning med fokus på att ta din skidåkning till nästa nivå. Lägret passar för alla, oavsett om du precis blivit biten av längdskidåkningen eller satsar på att åka något skidlopp under säsongen. 

Du får under dagarna på plats möjlighet att träna med och bli coachad av ett par riktigt meriterade längdskidåkare och skidcoacher.

COACHER

Vår huvudcoach Mats Larsson har en karriär som landslagsåkare och har vunnit VM och OS-medaljer både som aktiv och som tränare i svenska skidlandslaget. Han har en förmåga att förmedla sin kunskap och erfarenhet på ett ödmjukt och pedagogiskt sätt som uppskattas av deltagarna. Vid hans sida finns Sanna Peterson Hallberg en fd elitskidåkare som tävlat för Åsarna IK och tagit fina SM-medaljer både i stafett och individuellt. Idag är hon utbildad skidcoach för juniorer och seniorer genom Svenska Skidförbundet. Sannas liv kretsar fortfarande mycket kring skidåkning då hon gärna tävlar som motionär när tillfälle ges. Dessutom supportar hon gärna sin elitsatsande man, Teodor Peterson och deras två gemensamma barn. 

PROGRAM

Programmet kommer att innehålla olika teknikpass, tid för egen distansåkning, rörlighet/återhämtningspass samt föreläsningar/workshops. 

DIREKTTÅG FRÅN STOCKHOLM C

Vi reser till Östersund t/r med direkttåg från Stockholm C. Utresa på torsdag eftermiddag/kväll och retur på söndag eftermiddag. Bor gör vi i lägenheter på Arctura Lodge, som ligger precis vid skidspåren på Östersunds skidstadion. 

Passa på och ge dig själv en riktigt inspirerande träningsboost vare sig det är inför fjällsemestern, något av loppen under vasaloppsveckan eller som alternativ träning inför löpsäsongen. 

– Häng med oss på Springtime Skicamp i Östersund – 

Inspirationsfilm från Springtime Skicamp 2019

Instruktörer på plats


Laddar bokning