Om Resan

Springtime Skicamp

PLANERADE DATUM:  17-20 december 2020 samt 11-14 februari 2021 

VAR: Östersund

Bokningen öppnar under augusti 2020. Program och prisinformation som finns här på sidan är exempel från vinterns skicamps och kan komma att justeras något. 

Springtime Skicamp är en långhelg med fokus på att ta din längdskidåkning till nästa nivå. Lägret passar för alla, oavsett om du precis blivit biten av längdskidåkningen eller satsar på att åka något skidlopp under säsongen. 

Du får under dagarna på plats möjlighet att träna med och bli coachad av ett par riktigt meriterade längdskidåkare och skidcoacher.

COACHER

Vår huvudcoach Mats Larsson har en karriär som landslagsåkare och har vunnit VM och OS-medaljer både som aktiv och som tränare i svenska skidlandslaget. Han har en förmåga att förmedla sin kunskap och erfarenhet på ett ödmjukt och pedagogiskt sätt som uppskattas av deltagarna. Vid hans sida finns Anton Lindblad som tävlat för svenska skidlandslaget under åren 2010-2018 då han genomförde totalt 65 världscuptävlingar. På nationell nivå har han samlat ihop totalt 11 SM medaljer som junior, U 23 och senior. Idag bor han i Östersund och vill gärna dela med sig av all kunskap och erfarenhet han har inom sporten. 

PROGRAM

Programmet kommer att innehålla olika teknikpass, tid för egen distansåkning, rörlighet/återhämtningspass samt föreläsning/workshop. 

DIREKTTÅG FRÅN STOCKHOLM C

Vi reser till Östersund t/r med direkttåg från Stockholm C. Utresa på torsdag och retur på söndag eftermiddag. Bor gör vi i lägenheter på Arctura Lodge, som ligger precis vid skidspåren på Östersunds skidstadion. 

Passa på och ge dig själv en riktigt inspirerande träningsboost vare sig det är inför fjällsemestern, något av loppen under vasaloppsveckan eller som alternativ träning inför löpsäsongen. 

– Häng med oss på Springtime Skicamp i Östersund – 

Inspirationsfilm från Springtime Skicamp 2019

Instruktörer på plats

  • Mats Larsson

  • Anton Lindblad

  • Camilla Rahm

  • Linda Rahm