Om Resan

Springtime Skicamp

DATUM: 12-15 dec 2019 samt 6-9 februari 2020 

VAR: Östersund

Vi upprepar vårt Springtime Skicamp i Östersund två gånger under säsongen 2019/2020.

Springtime Skicamp är en långhelg med längdskidåkning med fokus på att ta din skidåkning till nästa nivå. Lägret passar för alla, oavsett om du precis blivit biten av längdskidåkningen eller satsar på att åka något skidlopp under säsongen. 

Du får under dagarna på plats möjlighet att träna med och bli coachad av ett par riktigt meriterade längdskidåkare och skidcoacher. Vår huvudcoach Mats Larsson har en karriär som landslagsåkare och har vunnit VM och OS-medaljer både som aktiv och som tränare i svenska skidlandslaget.

Programmet kommer att innehålla olika teknikpass, tid för egen distansåkning, rörlighet/återhämtningspass samt föreläsningar/workshops. 

Vi reser till Östersund t/r med direkttåg från Stockholm C. Utresa på torsdag eftermiddag och retur på söndag efter lunch. Bor gör vi i lägenheter på Arctura Lodge, som ligger precis vid skidspåren på Östersunds skidstadion. 

Passa på och ge dig själv en riktigt inspirerande träningsboost vare sig det är inför fjällsemestern, något av loppen under vasaloppsveckan eller som alternativ träning inför löpsäsongen. 

– Häng med oss på Springtime Skicamp i Östersund – intresseanmälan för våra helger nästa säsong har öppnat!


Laddar bokning