Om Resan

Senior Longstay i Portugal 1-22 feb 2025

bokningen beräknas öppna i slutet av juni

Datum:  01-22 feb (3 veckor)
Frånpris: 24 460 kr (OBS! indikationspris från 2024)

Resan är möjlig att kombinera med våra ordinarie seniorveckor till Portugal ’Starka Seniorer i Portugal’ (22 feb-22 mars) med en möjlig reslängd om 4-7 veckor.

Vårt Longstay-koncept är tillbaka!

Unna dig själv en välbehövlig paus från den kyliga vintern och byt ut vintermörkret mot en träningsresa i Monte Gordo som garanterar ett betydligt behagligare klimat och fler soltimmar med aktiv och social tillvaro.

Longstay-konceptet innebär att du inte bara reser på en vanlig semester, utan stannar kvar under en längre period för att verkligen ta del av det bästa destinationen har att erbjuda. Konceptet på plats är taget från våra träningsresor men här är träningsdelen inte fullt lika intensiv med färre antal pass per dag och mer tid för återhämtning. Longstay utgår från att man är borta tre veckor men går givetvis även att kombinera med våra ordinarie Training Camp-veckor.

Vårt mål är att skapa en träningsresa för seniorer som kombinerar aktivitet, avkoppling och social samvaro i en fantastisk miljö.

Under februari erbjuder Algarvekusten perfekt väder för ett liv fullt av aktiviteter på semestern. Här kan du delta i en rad olika gruppträningsaktiviteter, som yoga, dans, stavgång och styrketräning.

Vi vill erbjuda dig en variationsrik träningsupplevelse som passar din egen nivå och intressen. Vi tror på att skapa en balans mellan aktivitet och vila, och därför har vi också inkluderat mycket tid för avkoppling och egen tid i resans program.

Det handlar inte bara om den fysiska aspekten utan lika mycket om den sociala. Vi strävar efter att skapa en varm och välkomnande atmosfär där du kan träffa likasinnade människor och njuta av trevligt sällskap. Under resan kommer du att ha möjlighet att skapa nya vänskapsband och dela upplevelser med andra resenärer som delar ditt intresse för en aktiv och hälsosam livsstil.

Det går alldeles utmärkt att resa själv, som par eller som grupp.

Boka din plats idag och ge dig själv den perfekta kombinationen av sol, träning, avkoppling och social samvaro.