Holistic Run Away Lissabon

Stopover Lissabon

Lissabon är en av världens för närvarande hetaste städer och ett perfekt resmål för den som vill upptäcka en av kontinentens metropoler.

Lissabon är byggt på sju kullar vid floden Tejos strand och som tur var finns ett bra spårvagnsnät som hjälper till i de brantaste backar. Pittoreska gator, ett rikligt utbud av kultur och historia, härliga shoppingstråk samt ett nattliv med massor av bra restauranger och barer. Lissabon är väl värt några dagars besök!

Hotell
Vi har valt ut två hotell, båda mycket centralt belägna:

Hotel do Chiado ****
Rua Nova do Almada, 114, Lisbon, 1200-290, Portugal
http://www.hoteldochiadolisbon.com/

Do Chiado ligger i hjärtat av Lissabon och har gratis Wi-Fi och en takterrass med utsikt över slottet São Jorge. Elevador de Santa Justa ligger 5 minuters promenad bort. Torget Rossio ligger i stadens centrum, inom gångavstånd. Rummen är ljusa och luftiga och har panoramautsikt över Lissabon. En frukostbuffé med ett urval av kontinentala rätter ingår.

Hotel Expo Astoria ***
Rua Braamcamp 10 | Lisboa | Portugal
http://www.expoastoria.pt

Detta 3-stjärniga hotell har trendig inredning och ett centralt läge, bara några steg från torget Praça do Marquês de Pombal och parken Eduardo VII. Avenida da Liberdade ligger bara 300 meter från Hotel Expo Astoria. Hotel Expo Astoria har en vacker fasad och ligger inom gångavstånd från Lissabons sevärdheter.

Njut av hotellets kreativa design medan du smuttar på en drink i baren eller kopplar av på ditt rum. Jordnära toner och modern design gör Astorias rum till en välkomnande tillflyktsort efter en lång dag. Titta på ett program på din platt-TV eller läs din e-post via gratis Wi-Fi. Frukost, som ingår, kan avnjutas i den eleganta restaurangen. Fri wifi ingår.

Hotellet har alla sedvanliga bekvämligheter.

Priser

HOTEL DO CHIADO****

Per natt 

Dubbelrum Classic inkl frukost

1 300 kr

Enkelrum Classic Inkl frukost

2 300 kr

 

 

HOTEL EXPO ASTORIA ***

 

Dubbelrum Superior inkl frukost

700 kr

Enkelrum Classic inkl frukost

1 200 kr

   

Alla priser är per person och natt.