Holistic Run Away Lissabon

Biljettbrev

Nu är det snart dags för resan till Lissabon och Holistic Run Away. Bifogat finns dina färdhandlingar. Läs igenom dessa och kontrollera att samtliga uppgifter stämmer. Om du hittar något som är felaktigt ber vi dig att omgående kontakta oss.

FLYGBILJETTER

Flygbiljetten finns bifogad och du använder dig av bokningsnumret. Du som har bokat paket med flyg via oss flyger med Norwegian och incheckning sker i Terminal 5 på Arlanda. Incheckningen öppnar 2 timmar innan avresa och du måste ha checkat in senast 45 minuter innan avgång. Vi rekommenderar dock att du är på flygplatsen i god tid innan flyget går. Du behöver ditt pass och bokningsnummer vid incheckningen. Med Norwegian får du checka in två väskor som får väga högst 20 kg vardera.

FLYGPLATSEN

Vi har ingen gemensam samling men våra ledare finns vid gaten senast 40 min innan avgång. På flygplatsen i Lissabon möts vi av en transferguide med Springtime-skylt som visar oss till vår transfer. 

HOTELL 

Du bor på Casa Palmela Hotel som är en kulturmärkt egendom vilket innebär att alla byggnader är i original om än i upprustat skick. Ägarfamiljen är fortsatt med och driver hotellet och man gör sitt yttersta för att gästerna ska känna att de är på besök hemma hos dem. De vill att du ska känna att detta en gång var ”Once Upon A House”.

Egendomen är belägen i en dalgång mitt i det fantastiska naturreservatet Arrábida Natural Park.

Casa Palmela Hotel
http://hotelcasapalmela.pt/
Quinta do Esteval Estrada Nacional, Setúbal, 2900-722
Tel +351 265 249 650

TRANSFER

För dig som bokat paket med flyg ingår transfer från flygplatsen i Lissabon till hotellet. Samling sker direkt efter tullkontrollen i ankomsthallen på flygplatsen i Lissabon. Titta efter Springtime-skylt. Resan med bussen tar ca 45 min. För dig som har bokat eget flyg och tar dig till Casa Palmela på egen hand så finns adressen till hotellet ovan. 

JOURNUMMER

Vid AKUTA händelser innan avresa, utanför kontorstid (10.00-16.00 mån – fre) kontakta oss på 08-545 535 40 och välj 9 så kopplas ni vidare till jouransvarig på Springtime.

PROGRAM

Här finns ett uppdaterat program för din resa. Klicka på fliken med de datum du ska resa.

Aktiviteter/Tillval

Massage 90 € – bokas och betalas direkt på hotellet senast 24 timmar innan.

Ridning 50 € – finns 5 hästar att boka per tillfälle. Bokas via mail: info@springtime.se senast tisdag 7 maj. Ange vilken av dagarna (datum) du önskar rida. Först till kvarn. I mån av plats kan detta även bokas på plats. Betalning sker på plats!

Hyra av cykel 10 € – finns 10 cyklar på hotellet som bokas och betalas på plats. 

VIP-RABATT I RUNNER’S STORE

Som resenär med Springtime får du rabatt på kläder från Craft, 20% och elektronik från Garmin, 10%, går inte att kombinera med andra rabatter. Ange koden: SPRINGTIMEVIP2019. 

PROVA 2 NUMMER AV VÅRA TIDNINGAR KOSTNADSFRITT

Klicka på respektive tidning för att beställa 2 nr gratis.

RW omslag

BC omslag

 

 

 

 

 

 

VI ÖNSKAR DIG EN TREVLIG RESA! 

Med vänliga hälsningar
Springtime 
Gustavslundsvägen 34,1tr – 16751 Bromma – 
E-post: info@springtime.se – Telefon: 08-54553540

VÅRA HUVUDPARTNERS