Portugal Shape of Mind 8-15 april

Träning och Program

Träning och Program
Fotograf: Petter Löfstedt

Träning och program
Vill du ge dig själv en push i rätt riktning och få den vassaste hjälpen mot ditt tränings- eller hälsomål så ska du med på vår resa! Lägg till Shape of Mind´s coachningsprogram och få individuell coaching innan, under och efter din resa. Det här ingår:

Simon profil

Inför resan
Exklusiva inspirationskvällar med föreläsningar på Shape of Mind i Stockholm (sänds även live för dig som inte kan närvara på plats). Datum för inspirationskvällarna är 23/2 och 27/3 kl. 17.30-19.30. Förberedande hemuppgift som skickas ut ca en vecka före avresa.

Erik profil

Under resan
Individuell coaching med coach från Shape of Mind, 1×60 min. Fokus i coachingen anpassas efter dig och bygger delvis på den förberedande hemuppgiften. Coachen har alla tre kompetenser; KBT, kost och träning.

Två workshops à 90 minuter som kompletterar den individuella coachingen, med följande teman:

1) Målsättningsstrategier och långvarig motivation till träning och kost
2) Beteendemönster och psykologiska verktyg för förändringar

Efter resan
Uppföljande coaching på Shape of Mind i Stockholm eller via skype/telefon för dig som bor på annan ort, 1×60 min. Handlingsplan för hur du arbetar vidare med dina nya verktyg, kunskaper och mål. Skall nyttjas före 15/5.

Utöver Shape of Mind kursen så är du på Training Camp Portugal och detta är vad som erbjuds!

Det finns många spännande platser att besöka i världen och Portugal är en av dem. Om målet med din resa är att träna i ett behagligt klimat, med bästa möjliga förutsättningar i vacker natur för löpning och annan träning, är Monte Gordo och dess omgivningar på Algarvekusten det perfekta alternativet.

Gruppträning i Monte Gordo

På stranden som ligger ett stenkast från hotellet, hittar du den stora och härliga träningsplattform som går under namnet Plankan. Här tränar vi så många pass det bara går. Att träna med solen och vinden i ansiktet till vågornas brus är en fin upplevelse. Bredvid Plankan finns också en Crossfit-bur där du som gillar funktionell styrke- och fysträning garanterat kommer att kunna utmana dig själv. På hotellet har vi tillgång till två träningslokaler inomhus samt ett gym, där du kan träna individuellt eller på någon av våra cirkelgymklasser. 

IMG_4070

Löpning i Monte Gordo

Alldeles utanför hotellet börjar ett naturreservat med ringlande skogsstigar som har perfekt underlag för löpning. Naturreservatet kantas av Monte Gordo i väst, Vila Real de San António och Spanien i öst och stranden och Atlanten i söder. Den milslånga stranden lämpar sig också väl för löpning i olika former, för allt mellan distanslöpning, intervaller eller fartlek. Ebb och flod gör att stranden är hårt packad och därför är underlaget perfekt för löpning.

Vi erbjuder ett flertal uppmätta löpslingor i naturreservatet, på stranden och längs landsvägarna. Här kan alla vara med och löpträna oavsett nivå – våra ledare anpassar upplägget så att det passar såväl nybörjare som elitmotionär. Perfekta löparförutsättningar i kombination med ett bra och varierat träningsupplägg gör att alla som gillar löpning trivs bra här. Och chansen är stor att du som inte gillade att springa innan resan, åker hem igen som löpare!