Om Resan

Portugal Shape of Mind 8-15 april

om ossFotograf: Petter Löfstedt

Shape of Mind

 
En träningsresa för kropp och hjärna! Shape of Mind arbetar med KBT, kost och träning. Metoden har visat sig vara framgångsrik för att nå hälso- och träningsmål. 

Se videon här: 
 

En träningsresa för kropp och hjärna! För att förändra ett beteende krävs rätt mindset och kunskap. Shape of Mind coachar sina kunder till en hållbar vikt, livsstilsförändringar och att nå sina träningsmål.

Veckan bjuder på träningspass som inspirerar och som även ger dig kunskap om träning att ta med dig hem. Lärande inslag i träningen inom allt från yoga till löpning med några av Springtimes mest uppskattade instruktörer.

Shape of Mind kommer att hålla två öppna föreläsningar och erbjuder även ett coachingprogram som pågår innan, under och efter resan. Perfekt för dig som vill lära dig mer genom att få individuell coachning! Läs mer under träning och program.

Shape of Mind´s två öppna föreläsningar:

Just do it?

En tankeväckande föreläsning kring alla goda råd. Vad betyder egentligen motivation när vi vill en sak men gör något annat? Om det vore så enkelt att bara följa råden, varför gör vi då det inte? Vad kan vi göra för att lättare följa goda råd?

Att äta med och inte mot din hjärna

Föreläsningen fokuserar vi på vad som formar våra ätbeteenden. Vi äter av många fler orsaker än att vi behöver energi och näring. Vår hjärna äter av massvis med anledningar! Under den här föreläsningen får du ökad förståelse för vad som krävs för att förbättra dina matvanor, vilka de vanligaste misstagen är och hur du gör för att inte behöva göra avkall på livets goda.